Ti si se nešto raspištoljio u zadnje vrijeme. Još ćeš i psa natjerat da igra.... E kak bi tek tu osjetio svoju nadmoćsadistiko je napisao/la: 04 sij 2022, 22:56
Evo, kad je bal nek jebal! Koji je ovo dan i nova igra? Nema veze, kad ide nek ide.
Probali smo https://boardgamegeek.com/boardgame/339958/gutenberg i mogu reći da je igra skroz OK. Jako me podsjeća na Fresko, ali ovo je ipak kompliciranija igra i baš dobro da sam je ipak uzeo jer je taman dovoljno komplicirana za moju ženu, a da nije prejednostavna za mene
Mislim da ima dovoljno karata za replayability tako da igra neće ići u istom smjeru svaki put.
Šta ste zadnje igrali?
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Re: Gutenberg
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Re: Šta ste zadnje igrali?
Malo sam solirao sinoć. Guilds of London je bila prva. Izgubio naravno, ali je igra toliko dobra da je jedna od onih gdje nije problem izgubiti 
AI koji su napravili Ricky Royal i dizajner igre je jako jednostavan i zahtjevan. Definitivno za preporučiti ako je možete naći.

Bonfire. Feld. Šta ću, slab sam na njega. Meni je ovo jednostavno genijalno. Jedan od težih Feldova, nešto kao Trajan. Napravio je jednostavan AI ali može se pobjediti. Highly recommended.

Nakon te dvije sam odigrao dva Gloomhavena digital. Mislim da je ta igra trebala biti digital od početka. Jedini način da je igram je ovako. Ako ću igrati fizičku igru, onda jedino Jaws od the lion dolazi u obzir.
Live long and prosper.
AI koji su napravili Ricky Royal i dizajner igre je jako jednostavan i zahtjevan. Definitivno za preporučiti ako je možete naći.

Bonfire. Feld. Šta ću, slab sam na njega. Meni je ovo jednostavno genijalno. Jedan od težih Feldova, nešto kao Trajan. Napravio je jednostavan AI ali može se pobjediti. Highly recommended.

Nakon te dvije sam odigrao dva Gloomhavena digital. Mislim da je ta igra trebala biti digital od početka. Jedini način da je igram je ovako. Ako ću igrati fizičku igru, onda jedino Jaws od the lion dolazi u obzir.
Live long and prosper.
- Nuuq
- Reactions:
- Kontakt:
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Nuuq za post (ukupno 8):
- Mago de Umago • dado • PsyBurn • Valsim • juri006 • sadistiko • smurfORnot • tanelorn
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3853 puta
- Kontakt:

Sinoć probali https://boardgamegeek.com/boardgame/316 ... e-imperium
Ma pa mislio sam da nakon Prage neće više biti iznenađenja, ali ovo je do sada najbolje otkrivenje u novim igrama. Već dugo nisam igrao tako elegantnu igru. Potpuno jednostavnu i laku za igranje, a toliko toga se događa na ploči. Iako nam je svima bilo prvi puta, toliko smo svi uživali u igri da kao da je bilo ne znam koji put. Intrige, borbe koje su često neizvjesne do samog kraja. Ma baš super. Definitivno kupujem expanziju za nju. Jel netko ovdje već nabavio?
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
@sadistiko Znači još nisam čuo ništa osim hvalospjeva za Dune: Imperium. Valjda će i nama doći na red jednom za isprobati
.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- samwise
- Reactions:
- Ima zahvala: 159 puta
- pohvaljen: 240 puta
Ja nisan puno očekiva od igre, pogotovo šta nisan toliko upoznat sa Dune tematikon. Uzea san je jer san samo vidia pozitivne komentare, šta na forumu, šta u video recenzijama. Na kraju je i mene oduševila, i sve koji su do sada sa mnon igrali. Jednom prijatelju je čak najbolja igra koju je dosad igra, a nije nov u hobiju.
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Mrzim vas. Nekako odolijevam kupiti ju, a vi tu pišete ode o njoj. Rijetko vidjela igre jer ovaj frend s kojim igram u 99% slučajeva ne zna engleski, a koliko vidim nije jezično neovisna...
- Nuuq
- Reactions:
- Kontakt:
Arnak ti uzmi vjeruj miMago de Umago je napisao/la: 06 sij 2022, 13:15 Mrzim vas. Nekako odolijevam kupiti ju, a vi tu pišete ode o njoj. Rijetko vidjela igre jer ovaj frend s kojim igram u 99% slučajeva ne zna engleski, a koliko vidim nije jezično neovisna...
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Nuuq za post (ukupno 2):
- Mago de Umago • dlakar
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Pa planiram, ziher budem uzeo, ali sad mi zapele za oko neke druge. :FacepalmNuuq je napisao/la: 06 sij 2022, 13:17Arnak ti uzmi vjeruj miMago de Umago je napisao/la: 06 sij 2022, 13:15 Mrzim vas. Nekako odolijevam kupiti ju, a vi tu pišete ode o njoj. Rijetko vidjela igre jer ovaj frend s kojim igram u 99% slučajeva ne zna engleski, a koliko vidim nije jezično neovisna...![]()