Seas of Havoc
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
- ray
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 312 puta
Seas of Havoc
Ovo mi se čini ko dosta fora igra - light-mid deckbuilder/worker placement gdje svaki igrač kontrolira piratski brod te ima centralna mapa gdje plovite i boriti se međusobno. Čini se dosta tematska i art i komponente su dobri.
Za obično backanje je preskupa, ali ako bi netko od retaila uzeo, možda @Avtomatik ili @Bolindus ? onda bi vjerojatno i uzeo jer "All retailers will be able to order at 50% OFF MSRP. No Minimum Orders. Orders of 6+ will get free shipping in shipping Zones 1 & 2. " Mi smo 2. zona, tak da možda još jedino VAT trebali platiti? Uglavnom, ovime bi valjda došli do neke "novčaniku prijateljske" cifre.
Za obično backanje je preskupa, ali ako bi netko od retaila uzeo, možda @Avtomatik ili @Bolindus ? onda bi vjerojatno i uzeo jer "All retailers will be able to order at 50% OFF MSRP. No Minimum Orders. Orders of 6+ will get free shipping in shipping Zones 1 & 2. " Mi smo 2. zona, tak da možda još jedino VAT trebali platiti? Uglavnom, ovime bi valjda došli do neke "novčaniku prijateljske" cifre.
- Bolindus
- Reactions:
- Ima zahvala: 88 puta
- pohvaljen: 422 puta
- Kontakt:
Re: Seas of Havoc
Problem je kod tih kickstartera da ih večina traži da imaš "Brick&Mortar" shop, znači fizički trgovinu, ne daju webshopovima. I tu isto to piše. I onda ak ne dokažeš, vele da ti ne moraju lovu vratit, tak da se ja ne kockam, ako Avtomatik hoce 

- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Toje ono kad smo pitali Cartu bi li nekad htjeli, pa je odgovor bio "a ono...".
Bi li tvoja kuća prošla kao brick and mortar?
Bi li tvoja kuća prošla kao brick and mortar?

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
Ako ne gledaš retail pledge, ovo za 100$ djeluje poprilicno light on content...bar meni?
- Bolindus
- Reactions:
- Ima zahvala: 88 puta
- pohvaljen: 422 puta
- Kontakt:
Istina nije bas neka sreca, za 100 dolara si dobio gloomhaven sa 5 puta vise contentasmurfORnot je napisao/la: 02 vel 2022, 11:19 Ako ne gledaš retail pledge, ovo za 100$ djeluje poprilicno light on content...bar meni?

- Avtomatik
- Reactions:
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 50 puta
- Kontakt:
Ja sam već dosta stavio na kocku kad sam otvorio webshop xDBolindus je napisao/la: 02 vel 2022, 09:19 Problem je kod tih kickstartera da ih večina traži da imaš "Brick&Mortar" shop, znači fizički trgovinu, ne daju webshopovima. I tu isto to piše. I onda ak ne dokažeš, vele da ti ne moraju lovu vratit, tak da se ja ne kockam, ako Avtomatik hoce![]()
Tako da nažalost moram passat ovu priliku za laku zaradu

Dark Forest Games
www.boardgames.hr
www.boardgames.hr
- ray
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 312 puta
totalno previše.smurfORnot je napisao/la: 02 vel 2022, 11:19 Ako ne gledaš retail pledge, ovo za 100$ djeluje poprilicno light on content...bar meni?
Ovo mi je u rangu 40€-45€ igre, a ne 80-90€ kad sve zbrojiš.
- Damix
- Reactions:
- Ima zahvala: 45 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
Javi se Morobo Games preko facebooka - ima fizički shop i koliko znam, otvoren je za kickstartere ako se skupe barem 2 osobe.