Pile of shame
- Aliensb
- Reactions:
- Ima zahvala: 267 puta
- pohvaljen: 377 puta
- Kontakt:
Re: Pile of shame
Nemam pretjerano puno igara, pa možda zato pile of shame nije jako velik.
Tainted grail sa svim exp. - cilj je barem osnovnu igru do kraja godine zavrsiti solo.
Imperial settlers Atlantida - prva igra koju sam ikad kupio, nisam ni skuzio da je to samo exp, osnovnu igru igrao hrpu puta, exp nikad
Kemet book of dead exp- dosao prije 5 dana, probali osnovnu, nadam se i ekspanziji nakon par igranja
Tainted grail sa svim exp. - cilj je barem osnovnu igru do kraja godine zavrsiti solo.
Imperial settlers Atlantida - prva igra koju sam ikad kupio, nisam ni skuzio da je to samo exp, osnovnu igru igrao hrpu puta, exp nikad
Kemet book of dead exp- dosao prije 5 dana, probali osnovnu, nadam se i ekspanziji nakon par igranja
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 664 puta
- pohvaljen: 602 puta
Let's go.Vukozec je napisao/la: 24 ožu 2022, 15:22 Moj "pravi" pile of shame se i dalje sastoji od samo jedne igre. Jedina igra koju posjedujem, a da je nikad ni na koji način nisam igrao (štoviše, još je u foliji) je i dalje Dune. Međutim, taman se ovih dana navršilo 4 godine kako na BGG logiram (manje-više) sva svoja igranja, pa da vidimo kakvo je stanje sa Logged plays.
Dakle, u mojoj kolekciji postoje igre koje sam igrao ranije (neke i puno puta), no u zadnje 4 godine sam igrao nijednom (1960: TMoP, Scrabble) ili jednom (Endeavor, Shogun, RftG). Također su tu i igre koje sam ne računajući solo igranje igrao samo jednom (Brew Crafters, Pandemic)
Dakle ovo bi bio moj Top 10 Underplayed Games Pile of Shame:Zadajem si sljedeći IZAZOV: U sljedećih godinu dana svaku navedenu igru odigrati, ne jednu, već barem 2 partije (solo i online igranja se ne računaju) .
- Dune
Brew Crafters
1960: The Making of the President
Shogun
Endeavor
Race for The Galaxy
Pandemic
Zooloretto
Scrabble
Qwirkle
Također si zadajem kaznu i nagradu:
KAZNA: svaka od navedenih igara koju u sljedećih godinu dana ne odigram nijednom ide na oglase.
NAGRADA: ako ispunim izazov mogu nabaviti neku igru koju sam uvijek želio nabaviti, ali sam od toga odustajao zbog racionalnih razloga (preduga/preglomazna/prekomplicirana/ne odgovara mojoj gaming grupi itd.).
(ps: ako netko ima želju, može napraviti sličan vlastiti top 10 i pridružiti mi se u izazovu)

Dune 0/2
Brew Crafters 0/2
1960: The Making of the President 0/2
Shogun 0/2
Endeavor 0/2
Race for The Galaxy 1/2
Pandemic 0/2
Zooloretto 0/2
Scrabble 0/2
Qwirkle 0/2
-
- Reactions:
Prvo ove jednostavnije zadatke da riješimo.Vukozec je napisao/la: 25 ožu 2022, 15:30
Zadajem si sljedeći IZAZOV: U sljedećih godinu dana svaku navedenu igru odigrati, ne jednu, već barem 2 partije (solo i online igranja se ne računaju) .
Također si zadajem kaznu i nagradu:
KAZNA: svaka od navedenih igara koju u sljedećih godinu dana ne odigram nijednom ide na oglase.
NAGRADA: ako ispunim izazov mogu nabaviti neku igru koju sam uvijek želio nabaviti, ali sam od toga odustajao zbog racionalnih razloga (preduga/preglomazna/prekomplicirana/ne odgovara mojoj gaming grupi itd.).

Dune 0/2
Brew Crafters 0/2
1960: The Making of the President 0/2
Shogun 0/2
Endeavor 0/2
Race for The Galaxy 1/2
Pandemic 0/2
Zooloretto 0/2
Scrabble 1/2
Qwirkle 0/2
-
- Reactions:
Zna se tko ili što je na vrhu (kadrovske) križaljke.
Ma samo sam htio sa svojom fotkom dati novo značenje naslovu topica.
Ma samo sam htio sa svojom fotkom dati novo značenje naslovu topica.
- Teehee(R)
- Reactions:
- Ima zahvala: 692 puta
- pohvaljen: 277 puta
- Kontakt:
I moj Pile of shame uspješno se smanjuje!
2022 krenula je sa ovih 7 neigranih:
Village
Lost Ruins of Arnak
Clans of Caledonia
Everdell
Architects of the West Kingdom
Ark Nova
Grand Austria Hotel
Odonda se igralo:
Lost Ruins of Arnak, 4x
Clans of Caledonia, 1x
Everdell, 3x
a Village je prodan(jer ako ga nismo igrali 3 godine, vjerojatno ni nećemo. Eto - i to je način da se smanji Pile of shame)
Tako da su ostale još samo tri!
2022 krenula je sa ovih 7 neigranih:
Village
Lost Ruins of Arnak
Clans of Caledonia
Everdell
Architects of the West Kingdom
Ark Nova
Grand Austria Hotel
Odonda se igralo:
Lost Ruins of Arnak, 4x
Clans of Caledonia, 1x
Everdell, 3x
a Village je prodan(jer ako ga nismo igrali 3 godine, vjerojatno ni nećemo. Eto - i to je način da se smanji Pile of shame)
Tako da su ostale još samo tri!

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Ja za sada mogu reći što kod mene NIJE Pile of shame!
Ganz Schoon Clever

Ganz Schoon Clever
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw