Danas je krenula kampanja za igru s prošlog Essena:
https://boardgamegeek.com/boardgame/348554/autobahn
Radi se o heavy euro igri razvoja i upravljanja autocestama u Njemačkoj od WW2 do danas.
Izgleda obećavajuće. Pogotovo meni kome je ovo struka.

Moderator/ica: sadistiko
To će već sada biti funded. Ja si razmišljam o nabavci, ali ne kontam kako to da mi za Hrvatsku kaže da je shipping 0 €?? Možda ak je mislim pokupiti na Essenu '22?
Da, sad i ja vidim. Kak to ide s tim Pledge Managerom? To svi prvo onda uplatimo tih 5€ za pristup u Pledge Manager i onda dobivamo te neke druge cijene i povoljniju poštarinu?Mago de Umago je napisao/la: 19 tra 2022, 14:43 Sad vidim da ima onaj pledge od 5€ za grupne narudzbe od 6 kom pa bi se ja rado prikrpao nekome za jednu kopiju KS verzije.
A nemam pojma, nikad nisam nista backao. Javit ce se vec netko tko zna.grof je napisao/la: 19 tra 2022, 14:48Da, sad i ja vidim. Kak to ide s tim Pledge Managerom? To svi prvo onda uplatimo tih 5€ za pristup u Pledge Manager i onda dobivamo te neke druge cijene i povoljniju poštarinu?Mago de Umago je napisao/la: 19 tra 2022, 14:43 Sad vidim da ima onaj pledge od 5€ za grupne narudzbe od 6 kom pa bi se ja rado prikrpao nekome za jednu kopiju KS verzije.