Edvinus
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
Re: Edvinus
Ahjoooj di baš First Martins. Zar si zaista želite priuštiti toliko boli i agonije u životu?
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Dobrodošao!
Koliko sam shvatio First Martians je sasvim solidna za solo, ali sve osim toga je katastrofa.
Koliko sam shvatio First Martians je sasvim solidna za solo, ali sve osim toga je katastrofa.
Ako je ne prodaš to neće biti jer ne želiš nego jer ju nitko neće htjeti kupiti. Evo jedna se tu na forumu prodaje vec godinu dana za 150kn...sadistiko je napisao/la: 03 stu 2022, 06:17 ...pa neću je valjda prodati dalje, a da je ni ne probam???
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Mago de Umago za post:
- edvinus
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
U tom slučaju preporučam da se oboružate s više zaliha rakije nego uobičajeno, i to one jače. A kad se odlučiš riješiti igre, dobro ću razmisliti hoću li ti je udomiti za džabe. Znaš velika bi to bila usluga.sadistiko je napisao/la: 03 stu 2022, 06:17 ...pa neću je valjda prodati dalje, a da je ni ne probam???
Kolko pratim redovito oglase mislim da se to prodaje barem 2 godine ako ne o višeMago de Umago je napisao/la: 03 stu 2022, 07:56 Ako je ne prodaš to neće biti jer ne želiš nego jer ju nitko neće htjeti kupiti. Evo jedna se tu na forumu prodaje vec godinu dana za 150kn...

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Moguće.Valsim je napisao/la: 03 stu 2022, 10:22 Kolko pratim redovito oglase mislim da se to prodaje barem 2 godine ako ne o više.
A baš šteta jer meni igra na prvu izgleda cool i da sam naišao na nju prije nego sam počeo gledati recenzije ziher bi ju kupio. I sad dolazim u napast, ali nisam solo igrač...
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Sad tek po avataru vidim da imamo ljubitelja Tvrđe 

- edvinus
- Reactions:
- Ima zahvala: 282 puta
- pohvaljen: 237 puta
- Kontakt:
Da, odličan mi je Trondheim, super mi je Tvrđa, ali i Zekanove hvalevrijedne pustolovine.
What's not to love - francuski strip, fantasy tematika, antropomorfne životinje i predpubertetski humor - sve odreda stvari na koje sam jako slab!

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
E ovaj novi zekan će ti se svidjeti