1. sa šahovnicom kao decentnim stickerom ili
2. sa šahovnicom na remenčićima kofera što je malo izraženije
hvala!

Moderator/ica: sadistiko
U potpunosti potpisujem sve navedeno.madcow1982 je napisao/la: 24 sij 2023, 11:47 Kazu da je marketing pola prodaje, tako da meni iskreno niti jedna, jer da vidim ovu igru na polici, osim toga sto je hrvatska igra nista drugo me ne bi natjeralo da me zainteresira, da ju uzmem u ruke i vidim o cemu se radi, takoder mislim da kao zemlja imamo hrpu dobrih motiva za box cover a da to izgleda, bar meni primamljivije da pobudi interes za igru
Cijenim mišljenje. Imaš kakav prijedlog što bi tebe privuklo da je uzmeš s police?madcow1982 je napisao/la: 24 sij 2023, 11:47 Kazu da je marketing pola prodaje, tako da meni iskreno niti jedna, jer da vidim ovu igru na polici, osim toga sto je hrvatska igra nista drugo me ne bi natjeralo da me zainteresira, da ju uzmem u ruke i vidim o cemu se radi, takoder mislim da kao zemlja imamo hrpu dobrih motiva za box cover a da to izgleda, bar meni primamljivije da pobudi interes za igru
Slažem se s madcowom i ohrabrio me da i ja dodam konkretniju kritiku.grof je napisao/la: 24 sij 2023, 12:42Cijenim mišljenje. Imaš kakav prijedlog što bi tebe privuklo da je uzmeš s police?madcow1982 je napisao/la: 24 sij 2023, 11:47 Kazu da je marketing pola prodaje, tako da meni iskreno niti jedna, jer da vidim ovu igru na polici, osim toga sto je hrvatska igra nista drugo me ne bi natjeralo da me zainteresira, da ju uzmem u ruke i vidim o cemu se radi, takoder mislim da kao zemlja imamo hrpu dobrih motiva za box cover a da to izgleda, bar meni primamljivije da pobudi interes za igru![]()