gomilax
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 15 puta
- pohvaljen: 51 put
gomilax
zagreb lanište 31g
zadnje sam kupio Spirit island sve nastavke, osobno volim coop igre. pandemic... cak i scotland yard stil 1vs ostali.
znamo igrati zombicid, moj eldritch horror kojeg mi je bila ideja proširiti ali je moneysink vjerojatno ne isplativo. a gloomheaven me razočarao imam digitalnu verziju.
gledao sam o Too many bones pa sam naletio na ovaj forum. di kupiti. neznam puno o tmb ali prije x mjeseci cubitos me iznenadio kao dice builder. undaunted je super card builder ali 2 igrača... za igranje u 2 se ni ne okupljamo... wonderland wars ima average dobru token builder mehaniku a sve ostalo u vezi te igre mi je jako jaako loše.
igramo ovih dana kings dilema, al to mi je tak tak... teraforming mars mi je super zabavna igra i kad gubim jer svakim izvlačenjem karata uvjek se nađu pozitivne kombinacije za graditi. slično iskustvo sa ark nova. nakon 2-3h igranja izgubim al imam osjećaj da sam se zabavio samo već u tom sortiranju kartica. unlike gloomheaven. bas ju hejtam malo i previse al ok.
sa ne-gejmerima volim odigrati party gameove
ozone mi je otkriće.
eto dajte savjete.
zadnje sam kupio Spirit island sve nastavke, osobno volim coop igre. pandemic... cak i scotland yard stil 1vs ostali.
znamo igrati zombicid, moj eldritch horror kojeg mi je bila ideja proširiti ali je moneysink vjerojatno ne isplativo. a gloomheaven me razočarao imam digitalnu verziju.
gledao sam o Too many bones pa sam naletio na ovaj forum. di kupiti. neznam puno o tmb ali prije x mjeseci cubitos me iznenadio kao dice builder. undaunted je super card builder ali 2 igrača... za igranje u 2 se ni ne okupljamo... wonderland wars ima average dobru token builder mehaniku a sve ostalo u vezi te igre mi je jako jaako loše.
igramo ovih dana kings dilema, al to mi je tak tak... teraforming mars mi je super zabavna igra i kad gubim jer svakim izvlačenjem karata uvjek se nađu pozitivne kombinacije za graditi. slično iskustvo sa ark nova. nakon 2-3h igranja izgubim al imam osjećaj da sam se zabavio samo već u tom sortiranju kartica. unlike gloomheaven. bas ju hejtam malo i previse al ok.
sa ne-gejmerima volim odigrati party gameove
ozone mi je otkriće.
eto dajte savjete.
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
Re: gomilax
Dobrodošao!
Jel prodaješ kaj?
Jel prodaješ kaj?
- Ovi su korisnici zahvalili autoru dendarii42 za post:
- GomilaX
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
- wm_lsmm
- Reactions:
- Ima zahvala: 59 puta
- pohvaljen: 184 puta
- Kontakt:
Welcome!GomilaX je napisao/la: 02 vel 2023, 01:51 zadnje sam kupio Spirit island sve nastavke, osobno volim coop igre. pandemic... cak i scotland yard stil 1vs ostali.
Pogledaj https://boardgamegeek.com/boardgame/284 ... onage-game . Bas sam nedavno napisala post gdje kazem da je Mind MGMT 1000% bolji Scotland Yard, a Scotland Yard smo u zadnjih 15 godina odigrali tisuću puta.

- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:

Otvori profil na bggu, stavljaj sve zanimljivo na wishlistu, imaš levele od must buy do thinging about it

Od coopa ti mogu preporučiti Aeon's End, bilo koju verziju.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 15 puta
- pohvaljen: 51 put
ne prodajem niš. nisam bas tip osobe koja prodaje stvari makar da ih i ne koristim.
dosta sam škrt al eto prošle godine sam se počastio spirit islandom.
mind mgmt mi se čini dost dobra igra već na pogled mogu zamisliti gameplay i sviđa mi se zamisao a ostalo me moze samo iznenaditi. pogledat ću.
aeons end hmm deck builder i co-op. najs.
hvala na savjetima
dosta sam škrt al eto prošle godine sam se počastio spirit islandom.
mind mgmt mi se čini dost dobra igra već na pogled mogu zamisliti gameplay i sviđa mi se zamisao a ostalo me moze samo iznenaditi. pogledat ću.
aeons end hmm deck builder i co-op. najs.
hvala na savjetima