King of Tokyo: Dark Edition
Koju ste igru nedavno kupili?
- M0by
- Reactions:
- Ima zahvala: 55 puta
- pohvaljen: 151 put
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3632 puta
- pohvaljen: 2321 put
- Kontakt:
- Ovi su korisnici zahvalili autoru dado za post (ukupno 2):
- tanelorn • Mago de Umago
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:

https://boardgamegeek.com/boardgame/271 ... mperialism
Oldie but goldie

Valjda... Trebati će točno vidjeti koliko je vrijeme pregazilo ovu stariju igru. Teško mi je uopće pojmiti da sam slinio za njom i zamišljao kako je igrati još ko dvanaestogodišnji klinac. Gdje ode svi to vrijeme?

Eagle Games izdavač je tada žario i pario scenom svojim prekrasno dizajniranim igrama s prekrasnim skulpturama tone raznolikih minijatura. U ovom slučaju čak 816 njih. Ponavljam 816 minijatura dolazi uz igru. Let that sink in. A cijena je tada bila astronomskih 499,00 HRK. Oh kako li su se vremena promijenila.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- miki0102
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 419 puta
- Kontakt:
Bolje djetetu kupi pelene nego te igre.Valsim je napisao/la: 06 pro 2023, 11:49
https://boardgamegeek.com/boardgame/271 ... mperialism
Oldie but goldie.
Valjda... Trebati će točno vidjeti koliko je vrijeme pregazilo ovu stariju igru. Teško mi je uopće pojmiti da sam slinio za njom i zamišljao kako je igrati još ko dvanaestogodišnji klinac. Gdje ode svi to vrijeme?![]()
Eagle Games izdavač je tada žario i pario scenom svojim prekrasno dizajniranim igrama s prekrasnim skulpturama tone raznolikih minijatura. U ovom slučaju čak 816 njih. Ponavljam 816 minijatura dolazi uz igru. Let that sink in. A cijena je tada bila astronomskih 499,00 HRK. Oh kako li su se vremena promijenila.

- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
Vidim da nisi upoznat. Elena je na odvikavanju od pelenamiki0102 je napisao/la: 06 pro 2023, 15:30 Bolje djetetu kupi pelene nego te igre.Kao da ćeš ih igrati. Ako budem živ kad budeš igrao onog Napoleona molim te mi javi sa fotkom dokaza.
![]()

Ma bit ćeš živ, pa nisi tooooliko star

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3632 puta
- pohvaljen: 2321 put
- Kontakt:
Ha, to ćemo vidjeti kad odigramo.

Namjerno nisam gledao niti jednu recenziju da si ne spoilam nešto tak da ne znam što da očekujem.
Kampanja je 12 partija što mi se čini malo premalo ali možda je i bolje tako. My Island, zadnji legacy koji smo igrali nam je zadnjih 5, 6 partija bio više posao nego zabava.
Očekujem da ćemo ovo brzo riješiti pa ću napisati kratki osvrt nakon što odigramo.