3 Body Problem (Ciu Lixinova trilogija -> Netflixova serija)
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: 3 Body Problem (Ciu Lixinova trilogija -> Netflixova serija)
Pogledao seriju - meni odlična. Krećemo s knjigama. 

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Poslušao sam savjet i odgledao do kraja.
Jako dobra serija. Jako dobra.
Kužim poantu onih VR kaciga i čak su mi malo manje bzvz sada, ali bi svejedno volio da je to malo drugačije izvedeno. Ali osim toga jako lajkam seriju.
Ali nisam skužio - samo je 1 knjiga, odnosno to je to od serije, nema nastavaka?
EDIT: ignore, bio sam lijen guglati i tek sad vidim da je to prvi dio trilogije.
Jako dobra serija. Jako dobra.
Kužim poantu onih VR kaciga i čak su mi malo manje bzvz sada, ali bi svejedno volio da je to malo drugačije izvedeno. Ali osim toga jako lajkam seriju.
Ali nisam skužio - samo je 1 knjiga, odnosno to je to od serije, nema nastavaka?
EDIT: ignore, bio sam lijen guglati i tek sad vidim da je to prvi dio trilogije.

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Mago de Umago za post (ukupno 2):
- grof • mado
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Zanimljiva crtica
https://www.vecernji.hr/kultura/sef-tvr ... rt-1758548
https://www.vecernji.hr/kultura/sef-tvr ... rt-1758548
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Serija obuhvaća radnju 1. knjige i oko 1/3 druge knjige pa se pazite spojera ako ste pročitali samo 1.knjigu (koja završava u Panami). Dobra recenzija serije (sa spojlerima) je na Bugovom webu https://www.bug.hr/tv-serije/problem-3- ... jeve-39734
Slažem se sa njome, dobre strane i nedostaci serije su dobro opisani, a glavna mana je pitanje Zašto? Upravo čitam prvu knjigu i nadam se da su D&D usrali radnju tj. da su neke stvari u knjigama bolje i logičnije objašnjene.
Slažem se sa njome, dobre strane i nedostaci serije su dobro opisani, a glavna mana je pitanje Zašto? Upravo čitam prvu knjigu i nadam se da su D&D usrali radnju tj. da su neke stvari u knjigama bolje i logičnije objašnjene.

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ajde i mene zanima kakvu širinu imaju knjige.mado je napisao/la: 02 tra 2024, 19:04 Slažem se sa njome, dobre strane i nedostaci serije su dobro opisani, a glavna mana je pitanje Zašto? Upravo čitam prvu knjigu i nadam se da su D&D usrali radnju tj. da su neke stvari u knjigama bolje i logičnije objašnjene.![]()
- Killa
- Reactions:
- Ima zahvala: 703 puta
- pohvaljen: 321 put
Jesu li knjige više kao prva i druga epizoda serije ili ove poslije?
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Na 15% sam druge knjige. Bolje su od serije, logičnije, smislenijeKilla je napisao/la: 03 tra 2024, 14:29 Jesu li knjige više kao prva i druga epizoda serije ili ove poslije?

Sad mi je jasno zašto toliko kritika na seriju od strane ljubitelja knjiga. Nije serija loša al dosta toga su promijenili, od sitnica do većih stvari.
- Killa
- Reactions:
- Ima zahvala: 703 puta
- pohvaljen: 321 put
Fala, serija mi je očajna postala nakon 1.5 epizode, karakterizacija i motivi aktera nepostojeći
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Da, i ja uočavam sve veće razlike između knjige i serije, a tek sam na prvoj knjizi na nekih 15%. Ali full mi je dobra i baš me zapravo sad zanima još više izvornik.mado je napisao/la: 04 tra 2024, 20:54 Sad mi je jasno zašto toliko kritika na seriju od strane ljubitelja knjiga. Nije serija loša al dosta toga su promijenili, od sitnica do većih stvari.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon