Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 14 puta
- Kontakt:
Re: Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
https://luckyduckgames.com/memorial-day ... games-sale
Lucky duck games ima veliki memorial day sale, više manje sve na popustu je 50% plus sniženo, čak je za hrvatsku i shipping besplatan od 70 eura na dalje. Novačnik me mrzi ali nema veze, ionako sam mislio uzeti chronicles of crime jednog dana, a onda je upalo i nešto ekstra
Mislim da par igara imaju samo na US skladištu pa ne šalju za EU.
Lucky duck games ima veliki memorial day sale, više manje sve na popustu je 50% plus sniženo, čak je za hrvatsku i shipping besplatan od 70 eura na dalje. Novačnik me mrzi ali nema veze, ionako sam mislio uzeti chronicles of crime jednog dana, a onda je upalo i nešto ekstra

- Aliensb
- Reactions:
- Ima zahvala: 267 puta
- pohvaljen: 377 puta
- Kontakt:
Ali taman ono što mene zanima naravno nije na sniženju, ovaj puta sam se izvukaoLukok je napisao/la: 09 svi 2024, 13:16 https://luckyduckgames.com/memorial-day ... games-sale
Lucky duck games ima veliki memorial day sale, više manje sve na popustu je 50% plus sniženo, čak je za hrvatsku i shipping besplatan od 70 eura na dalje. Novačnik me mrzi ali nema veze, ionako sam mislio uzeti chronicles of crime jednog dana, a onda je upalo i nešto ekstra![]()

- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 428 puta
- Kontakt:
Dost dobar restock i novi proizvodi sjeli na ozone sa dobrim popustima pa si bacite oko.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 15 puta
- pohvaljen: 51 put
Baš gledam ozone i sad u zadnje vrijeme smo nabrijani na klasik 7Wonders, jel se isplati kupiti Cities i/ili Leaders ekspanziju koje trenutno nudi ozone?
Nekako su zadnje reakcije na core game bile "piramide su prejake" i "igrati na vojsku je bezveze" pa dal neka ekspanzija ekspandira nešto od toga? igrao sam to sa ekipom kojima je ovo bio dobar gateway
Nekako su zadnje reakcije na core game bile "piramide su prejake" i "igrati na vojsku je bezveze" pa dal neka ekspanzija ekspandira nešto od toga? igrao sam to sa ekipom kojima je ovo bio dobar gateway
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Otkad smo se upoznali sa Cities i Leaders ekspanzijama nama su bile must have u svim partijama. Baš dodatno daju na čari i nešto zakompliciraju uobičajene taktike.GomilaX je napisao/la: 20 svi 2024, 23:40 Baš gledam ozone i sad u zadnje vrijeme smo nabrijani na klasik 7Wonders, jel se isplati kupiti Cities i/ili Leaders ekspanziju koje trenutno nudi ozone?
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
imaju u ponudi i Armadu, Arhitects i Edifice imate li na to neko mišljenje, ove dvije prije navedene stavljam u košaricu.Valsim je napisao/la: 21 svi 2024, 14:53 Otkad smo se upoznali sa Cities i Leaders ekspanzijama nama su bile must have u svim partijama. Baš dodatno daju na čari i nešto zakompliciraju uobičajene taktike.
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 488 puta
- pohvaljen: 188 puta
- Kontakt:
Architects je zasebna igra. Ostale dvije su ekspanzije za 7 wonders.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Eh ne znam, nismo igrali te.GomilaX je napisao/la: 24 svi 2024, 20:07 imaju u ponudi i Armadu, Arhitects i Edifice imate li na to neko mišljenje, ove dvije prije navedene stavljam u košaricu.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
Čisto ako netko bude tražio ista pitanja/odgovore našao sam 7Wonders buyer's guide (nisam znao da se to tako zove)
ukratko:
- Cities = Must Have
- Leaders = Odlična
- Edifice = Vrlo dobra, super se slaže sa Cities i Leaders
- Armada = Odlična ali samo sa core igrom, bez drugih ekspanzija ali kažu isplati se
- Babel = nevalja
ukratko:
- Cities = Must Have
- Leaders = Odlična
- Edifice = Vrlo dobra, super se slaže sa Cities i Leaders
- Armada = Odlična ali samo sa core igrom, bez drugih ekspanzija ali kažu isplati se
- Babel = nevalja