Cujem dosta pohvala za ovu igru pa sam isao malo baciti oko na gameplay i sad imam jedno pitanje.
Znaci, ima 5 akcija koje se aktiviraju kockicama i svaki iduci mora staviti kockicu manjeg broja. Koliko je izvediva taktika igrati male brojeve i zablokirati akcije prije nego sto ljudi iskoriste sve svoje kockice? I narusava li to igru?
Bora Bora
- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 309 puta
- pohvaljen: 527 puta
- Papaver
- Reactions:
- Ima zahvala: 948 puta
- pohvaljen: 665 puta
- Kontakt:
Re: Bora Bora
Svatko ima samo tri kockice, a akcija je 6 ili 7. Ako prvih sedam kockica budu jedinice to još ostavlja 5/6 kockica koje ne mogu nigdje ići. A tu onda dolaze bogovi i to bijeli te pogotovo plavi koji zaobilaze to pravilo. Također, dva ista boga mogu glumiti drugog, a svi počinju i s joker bogom.
Isto tako, svi koji su stavili jedinice i/ili dvojke kao svoje prve akcije, uglavnom su odigrali slabije verzije tih akcija, tako da ne dobiju neku prednost veliku.
Uglavnom, svakako se može dogoditi blokiranje akcija i to mi je čak jedan od dražih elemenata igre, zna biti iznimno napeto i čak frustrirajuće (u pozitivnom smislu, barem za mene
)
Isto tako, svi koji su stavili jedinice i/ili dvojke kao svoje prve akcije, uglavnom su odigrali slabije verzije tih akcija, tako da ne dobiju neku prednost veliku.
Uglavnom, svakako se može dogoditi blokiranje akcija i to mi je čak jedan od dražih elemenata igre, zna biti iznimno napeto i čak frustrirajuće (u pozitivnom smislu, barem za mene

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Papaver za post (ukupno 2):
- DarkDefender • realuka