Da li je netko igrao...
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 428 puta
- Kontakt:
Re: Da li je netko igrao...
Meni je The Crew MSD u Top 5 najboljih igara koje sam igrao i tvrdim da svaka kuca (pogotovo u kojoj se igrala bela) treba imat i ovu igru. Pogotovo za cijenu od 9 eura.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru kovacu za post:
- DarkDefender
- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 309 puta
- pohvaljen: 527 puta
Meni je The Crew MSD u Top 15 najboljih igara koje sam igrao i tvrdim da svaka kuca (pogotovo u kojoj se igrala treseta ili preferans) treba imat i ovu igru. Pogotovo za cijenu od 9 eura
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1238 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Da li je netko zaigrao https://boardgamegeek.com/boardgame/338 ... board-game ?
Nisam backao kada je bilo na KS-u jer sam bio skeptičan oko koncepta, trenutno ima super ocjene.
Nisam backao kada je bilo na KS-u jer sam bio skeptičan oko koncepta, trenutno ima super ocjene.
- Deni
- Reactions:
- Ima zahvala: 690 puta
- pohvaljen: 1092 puta
- Kontakt:
Ja sam igrao. Odlicna je. Sve je inuitivno, sve klizi. Od setupa, do gameplaya, do upkeepa i ostalog. Da ne postoji video igra ovo bi bio najbolji deck builder ikad. Ovako prolazi ispod radara i bez odusevljenja, jer igra ne nudi nista novo u odnosu na video verziju, osim coop koncepta.
Partija moze potrajat jako dugo, al sve ovisi koliko daleko dođete, ali postoji i save mehanizam.
U svakom slucaju meni je draze virtualno, jer je brze i cisce, ali ako ne igras video verziju, neces pogrijesit s kupnjom.
Partija moze potrajat jako dugo, al sve ovisi koliko daleko dođete, ali postoji i save mehanizam.
U svakom slucaju meni je draze virtualno, jer je brze i cisce, ali ako ne igras video verziju, neces pogrijesit s kupnjom.
- tanelorn
- Reactions:
- Ima zahvala: 2033 puta
- pohvaljen: 224 puta
Igrao sam i ja pa mogu potpisati sve iznad sto je Deni napisao. Uzeo sam igru jer sam bio fan digitalne verzije a boardgame inacica nije ni malo razocarala, vjerno prenese duh prave igre. Svakako preporuka 

- Aliensb
- Reactions:
- Ima zahvala: 267 puta
- pohvaljen: 377 puta
- Kontakt:
Imam igru i genijalna je, najbolji deck builder koji imam jer sve karte koje uzmes i iskoristis hrpu puta za razliku od nekih gdje kupis kartu i znas ju odigrati nakon toga jednom ili dva puta.
Igrao sam prvo board game, pa onda video na ps5, jedno i drugo ima svoje prednosti, u video game je lakse uletjeti i odigrati, a boardgame mi je drazi zbog preglednosti, nekad zaboravim na ability od enemya u videogameu, zaboraviti na artifact i slicno i to mi zezne run, ovdje vidim sta svatko ima, ako i skuzis nesto da nisi odmah primjetio lako je vratiti jer prvo ide tvoj krug, pa enemy krug.
Uglavnom sve preporuke.
Igrao sam prvo board game, pa onda video na ps5, jedno i drugo ima svoje prednosti, u video game je lakse uletjeti i odigrati, a boardgame mi je drazi zbog preglednosti, nekad zaboravim na ability od enemya u videogameu, zaboraviti na artifact i slicno i to mi zezne run, ovdje vidim sta svatko ima, ako i skuzis nesto da nisi odmah primjetio lako je vratiti jer prvo ide tvoj krug, pa enemy krug.
Uglavnom sve preporuke.
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
- Minsc1610
- Reactions:
- Ima zahvala: 295 puta
- pohvaljen: 339 puta
- Kontakt:
- samwise
- Reactions:
- Ima zahvala: 159 puta
- pohvaljen: 240 puta
Ubrzo mi je nećakinji deveti rođendan, voli Catan, zanima me mišljenje onih koji su igrali Dawn of Humankind i New Energies, koja je bolja, možda prikladnija za mlađi uzrast itd... Hvala
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 428 puta
- Kontakt:
Da ne otvaram novu temu.
Android: Netrunner
https://boardgamegeek.com/boardgame/124 ... -netrunner
Kao veliki fan kartaskih igara opet mi je neki dan uletio u vision Netrunner kojeg jos nisam zaigrao. Community i dalje drzi igru na zivotu i izbacuje novi svjezi sadrzaj u istu.
Znam da je Matej bio glavni zastupnik ovog u igraonici
i da su tu i tamo to picili tamo.
Mene zanima dal netko igra ovo ili je prije igrao ?
Gdje nabavljate karte ?
Dali ih narucujete iz europskih shopova ili sami prinatate proxyije ?
Gledam da si za pocetak uzmem System Gateway kojeg preporucuju i kazu da je najbolji intro set ikad. Potencijano ovdje narucit: UK Shop.
EDIT:
Uf sad vidim da ima cijeli podforum vamo: viewforum.php?f=78
Al sve je mrtvo vec x godina.
Android: Netrunner
https://boardgamegeek.com/boardgame/124 ... -netrunner
Kao veliki fan kartaskih igara opet mi je neki dan uletio u vision Netrunner kojeg jos nisam zaigrao. Community i dalje drzi igru na zivotu i izbacuje novi svjezi sadrzaj u istu.
Znam da je Matej bio glavni zastupnik ovog u igraonici

Mene zanima dal netko igra ovo ili je prije igrao ?
Gdje nabavljate karte ?
Dali ih narucujete iz europskih shopova ili sami prinatate proxyije ?
Gledam da si za pocetak uzmem System Gateway kojeg preporucuju i kazu da je najbolji intro set ikad. Potencijano ovdje narucit: UK Shop.
EDIT:
Uf sad vidim da ima cijeli podforum vamo: viewforum.php?f=78
Al sve je mrtvo vec x godina.