Philibertdocich je napisao/la: 12 pro 2024, 20:15 Di si ubo fishen
Poslano sa mog 22101316G koristeći Tapatalk
Koju ste igru nedavno kupili?
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3632 puta
- pohvaljen: 2321 put
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
@dado
Samo se zafrkavaj, pa kad ti dođe najezda miševa bit će jao i pomagaj
.
Samo se zafrkavaj, pa kad ti dođe najezda miševa bit će jao i pomagaj

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:

Još jedan Fantasy Flight Zlatni Gral je pao

Sjećate se kupovine Relic ekspanzija od onog Grka gdje mi je jedna ekspanzija došla poluprazna?
Zbunjeni Grk je prebacio u neku drugu kutiju, i naravno nije provjerio komponente kako sam mu rekao.
Da se iskupi ponudio se prodati nešto iz svoje zbirke po puno manjoj cijeni nego što inače traži, plus besplatna poštarina s njegove strane.
Ispostavilo se na moju veliku radost da posjeduje i Horus Heresy, koji mi je bio velika želja već jako dugo godina, ali se zbog visokih cijena na eBayu i BoardgameGeeku nikad nisam odlučio na kupovinu. Barem ne po tim cijenama u svakom slučaju.
Tako da se iz cijele situacije poklopilo nešto uistinu dobro. Usudio bih se reći malo Božićno čudo

Igra je to smještena u Warhammer 40 000 svijetu u doba građanskog rata između dvije moćne frakcije. Shodno tome ova masivno kovčeg izdanje je namijenjeno ekskluzivno za 2 igrača, ni manje ni više. Zaigrao sam ju jednom prilikom još dok sam bio na faksu. Isuse sad kad idem gledati to je bilo prije 10 godina, 1 mjeseca i 8 dana. Ne mogu se sjetiti jesam li utorkom ili srijedom imao rupu u predavanjima i laboratorijskim vježbama od 4 sata. Prijatelj Jura koji je tada živio u samom centru grada u Gajevoj ulici, je posjedovao igru i također nije imao predavanja u tom vremenu. Tako da sam znao redovito taj dan navraćati do njega pa smo igrali veliki spektar različitih igara. Između ostalog jednom prilikom je došao na red i Horus Heresy. Ne mogu se sjetiti detalja, ali prema unesenim informacijama partije na BoardgameGeeku, ispada da sam ja pobijedio u ulozi Lojalista (Cara), protiv Izdajnika (Horusa). Ono čega se dobro sjećam je sve veće napetosti kako je igra odmicala. Ako vam se ukaže prilika, obožavate sumorni Warhammer 40 000 svijet, i imate još jednog jednako zaluđenog prijatelja, mislim da se ovaj naslov ne propušta.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 428 puta
- Kontakt:
Meni je igra fantasticna, al ogroman minus mi je vrijeme trajanja i scope pravila.mado je napisao/la: 17 pro 2024, 23:04 ...
Maj prešas je stigao
Igrao sam nedavno Wotr 2x za redom i nanovo se oduševio igrom i zaključio da ne mogu dalje živjeti da ne posjedujem kopiju. Napeta od početka do kraja. Vizualno predivna. Definitivno a must have za svakog LOTRovca![]()
Mislim da ima jednu od najboljih mehanika vezanih za rolanje kocki, a da nije lutrija i cisti rng.