Ne znam što je tu čudno!? Pa na ovakvim izborima glasuju svi ( i oni koji su odigrali 2 - 5 igara sa ovog popisa pa do onih koji su odigrali barem 100 igara s istog popisa). Siguran sam da nije isti stav o top solo igrama jednih i drugih. To je isto kao na izborima - glasaju svi koji imaju pravo za to od nekoga tko nije završio školu do najobrazovanijeg tako da ispadne kao najbolje ono što "niti smrdi, a niti miriši".dendarii42 je napisao/la: 20 stu 2023, 19:04Ma i ja sam dok sam živio sam obavezno uzimao igre koje imaju solo mod. Imam ili sam imao dosta igara s ove liste. Samo me čudi da tu upadnu igre koje su puno bolje u multiplayeru.Chaky je napisao/la: 20 stu 2023, 15:42Meni je to (na zalost) skoro pa i jedini nacin da isprobam igru i pohvatam pravila.dendarii42 je napisao/la: 20 stu 2023, 13:46 Iznenađuje me da su igre koje su puno bolje u više igrača na ovom popisu. Dune: Imperium i TM primjerice teško mogu zamisliti da bih igrao solo.
Naravno da vjerujem kako su neke igre, barem iz top 5 zaslužile biti visoko (pogotovo jer su tu godinama) no većina ostalih igara je tamo gdje im nije mjesto po kvaliteti no po popularnost i pristupačnosti sigurno je.