Igre u TV serijama
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
Re: Igre u TV serijama
Moram priznati da nisam naletio još niti na jedan primjer spominjanja igri u knjigama. Ali s obzirom da čitam najviše fantastiku i znanstvenu fantastiku, zbilja bi me iznenadilo
.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
E, ja jesam i to upravo u ovome što sad čitam. (ok nije baš moderna, ali čak ima pristojnu ocjenu)Valsim je napisao/la: 06 lis 2022, 12:47 Moram priznati da nisam naletio još niti na jedan primjer spominjanja igri u knjigama. Ali s obzirom da čitam najviše fantastiku i znanstvenu fantastiku, zbilja bi me iznenadilo.
Čitam Kingovu Snovolovku (Dreamcatcher) i u njoj se dosta spominje igra https://boardgamegeek.com/boardgame/2398/cribbage koju protagonisti igraju u mladosti.
EDIT:
Moral bum reći nećakinji da ubaci koju u ovaj fantasy koji piše.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
A dobro, mislio sam više na moderne društvene igre, post Catan.grof je napisao/la: 06 lis 2022, 12:53E, ja jesam i to upravo u ovome što sad čitam. (ok nije baš moderna, ali čak ima pristojnu ocjenu)
Čitam Kingovu Snovolovku (Dreamcatcher) i u njoj se dosta spominje igra https://boardgamegeek.com/boardgame/2398/cribbage koju protagonisti igraju u mladosti.
EDIT:
Moral bum reći nećakinji da ubaci koju u ovaj fantasy koji piše.![]()
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Bilo bi super da je Schwarzenegger u Total Recalu s ekipom gore igrao "Marsoforming Earth".
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Kroz prijevod se može vidjeti ta popularna igra Kreni.

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Mago de Umago za post:
- mljeko