CoxUT

Želite li se predstaviti zajednici? Možete ovdje.
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Odgovori
CoxUT
Reactions:
Ima zahvala: 20 puta
 pohvaljen: 10 puta
Kontakt:

CoxUT

Post Postao/la CoxUT »

Hm... odakle poceti.
Imam 26 godina i dolazim iz Komina, mjesta iz okolice Ploča. Nov sam u svijetu društvenih igara. Igrao sam prije monopoly i nešto malo pictionarya. Otkrio sam stranicu ima mjesec - mjesec i pol dana, ne sjecam se kako. Igra koja me je navukla na društvene igre je 7 Wonders. U međuvremenu sam nabavio i Carcassonne, a u dolasku mi je Settlers of Catan. Imam u planu nabavit Pandemic, Ticket to Ride Europe, Citadels i obavezno sve ekpanzije za 7 Wonders. Najveći problem mi je ekipa za igranje. U misiji sam regrutiranja novih gamera. rofl Vec sam jedan bracni par navukao na 7 wonders, odigrali smo cca 50. rundi u manje od mjesec i pol. :twisted: Još jedan par uskoro pada. :mrgreen:
Ne volim prejednostavne igre, početnik sam i to se vidi na igrama koje imam i na onima koje želim uzet. Nema mi smisla uzimat nešto hardcore + nemam puno ekipe i cilj mi je nabavit zabavbne igre koje nije problem nauciti pocetnicima.
Inace igram dosta video igre, uglavnom na PS3, tu i tamo na PC-u. Vecinom multiplayer.
Mislim da bi bilo dobro kad bi u post o sebi stavili i popis igara koje imamo i s vremenom ih popunjavamo.

Moj popis igara:
7 Wonders
Carcassonne

Nije puno, al rasti ce sigurno.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Re: CoxUT

Post Postao/la grof »

Samo tako nastavi- Usmena predaja i živo demonstriranje je zakon! :)

Što se popisa igara tiče, mislim a je BGG kolekcija odličan servis za prikazivanje naših lista (a ista se lako prikazuje uz podatke o korisniku na forumu), pa nema potrebe dvostruko se mučiti. ;)

I, da... izgleda da ovakvi opisi kakav je tvoj mogu privući i nove posjetioce ovog foruma, jer živo prikazuju kako smo se "navukli" na ovo druženje i zabavu... :thumbs
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Dread24
Reactions:
Ima zahvala: 56 puta
 pohvaljen: 40 puta
Kontakt:

Post Postao/la Dread24 »

grof je napisao/la: Što se popisa igara tiče, mislim a je BGG kolekcija odličan servis za prikazivanje naših lista
Ja još dodajem da bi bilo dobro kad bi tamo dodali jedni druge kao "GeekBuddies". ja dodala par ljudi, a mene nitko! c-c-c :(
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

iskreno, niti ne znam kaj sve BGG nudi od personalizacije. Trebao bih to jednom istražiti. Možda postoji i kakva mogućnost za ubacivanje nekih BGG web elemenata kod nas na stranice....
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
CoxUT
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la CoxUT »

BGG treba dizajn. Mislim da cak rade na tome, istina?
Btw dodam vas pod GeekBudies ako nadem tu funkciju. xD
Dread24
Reactions:
Ima zahvala: 56 puta
 pohvaljen: 40 puta
Kontakt:

Post Postao/la Dread24 »

CoxUT je napisao/la:BGG treba dizajn. Mislim da cak rade na tome, istina?
kada otvoriš nečiji profil na bGG ispod imena se nalazi zastava države, kovertica i crni trokut. klikni crni trokut i otvori ti se mali žuti prozorčić u kojem imaš dodatne fukcije i tu izabereš Add GeekBuddy
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
CoxUT
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la CoxUT »

Dread24 je napisao/la:
CoxUT je napisao/la:BGG treba dizajn. Mislim da cak rade na tome, istina?
kada otvoriš nečiji profil na bGG ispod imena se nalazi zastava države, kovertica i crni trokut. klikni crni trokut i otvori ti se mali žuti prozorčić u kojem imaš dodatne fukcije i tu izabereš Add GeekBuddy
Napravio u međuvremenu. :thumbs
Odgovori

Natrag na “Članovi - upoznavanje”