bok, daj mi reci gdje si uzel catana? meni bi trebal osnovni catan strani s obzirom da imam dva nastavka koja mi ne pašu baš uz ovaj hrvatski. no dam 150 kn maksimalno za njega. hrvatska verzija je koštala u mercatoru manje od 100 kn.CoxUT je napisao/la:Thx. Hrvatsko izdanje baš loše izgleda. Sad mi je drago sto je nisam uzeo na njuskalu prije mjesec dana kad sam vidio da ima za 200kn.
The Settlers of Catan
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
Re: The Settlers of Catan
- CoxUT
- Reactions:
- Ima zahvala: 20 puta
- pohvaljen: 10 puta
- Kontakt:
Imam Mayfairovo 4. izdanje i zanima me proširenje za 5-6 igraca. U CM-e vidim ovo: BG: SETTLERS OF CATAN 07 EXPANSION - 5-6 PLAYERS - 159kn. Da li je to to?
Pitanje: Kad se na kocki dobije 7 svak tko ima više od 7 karata odbacuje pola, da li karte razvoja spadaju u to, tj da li se i one broje? Koliko sam ja shvatio nisu.
Pitanje: Kad se na kocki dobije 7 svak tko ima više od 7 karata odbacuje pola, da li karte razvoja spadaju u to, tj da li se i one broje? Koliko sam ja shvatio nisu.
- Dread24
- Reactions:
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 40 puta
- Kontakt:
u čemu ti ne pašu?marge je napisao/la:bok, daj mi reci gdje si uzel catana? meni bi trebal osnovni catan strani s obzirom da imam dva nastavka koja mi ne pašu baš uz ovaj hrvatski. no dam 150 kn maksimalno za njega. hrvatska verzija je koštala u mercatoru manje od 100 kn.CoxUT je napisao/la:Thx. Hrvatsko izdanje baš loše izgleda. Sad mi je drago sto je nisam uzeo na njuskalu prije mjesec dana kad sam vidio da ima za 200kn.

ne, broje se karte resursa.CoxUT je napisao/la:Imam Mayfairovo 4. izdanje i zanima me proširenje za 5-6 igraca. U CM-e vidim ovo: BG: SETTLERS OF CATAN 07 EXPANSION - 5-6 PLAYERS - 159kn. Da li je to to?
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
kod cities&knights osnovni nedostak je da kartice nisu istog izgleda, a što je još gore čak ni iste veličineDread24 je napisao/la:u čemu ti ne pašu?marge je napisao/la:meni bi trebal osnovni catan strani s obzirom da imam dva nastavka koja mi ne pašu baš uz ovaj hrvatski. no dam 150 kn maksimalno za njega. hrvatska verzija je koštala u mercatoru manje od 100 kn.

a kod proširenja za 5 i 6 igrača trenutno ni neznam jer nemogu nać kutiju već neko vrijeme

- Dread24
- Reactions:
- Kontakt:
ja sam sama napravila dodatak za 5-6 za osnovnu igru
a za dodatak Traders & barbarians mi ne smeta što je dizajnom malo drugačiji od osnovne
a za dodatak Traders & barbarians mi ne smeta što je dizajnom malo drugačiji od osnovne
- CoxUT
- Reactions:
- Kontakt:
Jel normalno da mi/nam za jednu odigrat treba skoro 3 sata ili smo spori???
Koliko kod vas traje jedna igra?

- Dread24
- Reactions:
- Kontakt:
ako je 5-6 igrača tako nekako i mi igramo.evo i na njihovoj služebenoj stranici piše 90-150min (5-6 igrača), za osnovnu piše 45-90 minCoxUT je napisao/la:Jel normalno da mi/nam za jednu odigrat treba skoro 3 sata ili smo spori???Koliko kod vas traje jedna igra?
tako nekako i mi igramo. al sve ovisi o pozicijama koje imaju igrači.
inače, dužina trajanja partije je česta zamjerka SoC-u
- CoxUT
- Reactions:
- Kontakt:
Evo nas je danas igralo 4 i trajalo je 3 sata. Prije 2-3 dana nas je bilo 3 al smo prvi put igrali i trajalo je skoro 3 sata. :S Valjda se nismo još "uštosili". 

- Dread24
- Reactions:
- Kontakt:
Moja vam je preporuka da se ne zamarate s vremenom ako uživate u igri! 

- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
ja sam najviše igrao on line, i partija u 3 oje je trajala od 15-30 minuta. u 4 ero 25-60 min.
ali tada nema slaganja ploče, dodavanja resursa i inih pizdarija.
kad shvatite igru, sve će se ubrzati
ali tada nema slaganja ploče, dodavanja resursa i inih pizdarija.
kad shvatite igru, sve će se ubrzati