Da, eto bit će Arkham setovi novi i na Svarogs Denu, nije mi se upustalo u nabavljanje milion ovih malih dodataka, tako da će ovi repriniti biti super za ljubitelje Lovecraftra i Arkhama

Hvala hvaladendarii42 je napisao/la: Dobrodošao!
AH LCG sada izlazi u novom formatu kutije i sada ti je savršeno vrijeme za upustiti se u to. Vidim ga i po našim shopovima.
Joj, puno toga. Pretpostavljam da mi je Guild Wars bio primaran tad, ali igrao sam što god mi je došlo u ruke. Osim toga, taj forum je bio dobar za hrpu stvari nepovezane s igrama.Bojan1983 je napisao/la:sta si igrao da si bio na gamer.hr?
A slušam i čitam takve reakcije na AH LCG od velikog broja ljudi. Realno, samo je pitanje vremena kad ću posustati. Možda uskoro. Nova godina, nove odlukeValsim je napisao/la:Uvijek je lijepo za vidjeti prilj...
Vidio sam revised core set, ali nisam znao da će i ostale učiniti lakše dostupnimaAliensb je napisao/la:Arkham lcg izlaze revised boxovi, za sada mozes kupiti base game, a lagano ce i svaka ekspanzija izlaziti u tom obliku gdje nece biti hrpa malih scenarija vec svaka ekspanzija ako se ne varam u dva boxa.
A nemojmo se zavaravati, znamo i ti i ja da ću odustati od otpora u jednom trenutkuCrazyBunnyGuy je napisao/la:Ako nećeš ti @Pixelei izgleda da ću morati ja...
Pred kakvih mjesec i nešto sam ti poslao mejl s upitom za taj revised core set. Da netočno citiram, "nama malima će doći kasnije"Bolindus je napisao/la:Da, eto bit će Arkham setovi novi i na Svarogs Denu, nije mi se upustalo u nabavljanje milion ovih malih dodataka, tako da će ovi repriniti biti super za ljubitelje Lovecraftra i Arkhama
Bez brige, nije tvoja dužnost dadiljati nasBolindus je napisao/la: 08 sij 2022, 14:29 Je, ne mogu više pratiti tko me što pitao, tak da se ne sjetim svim javiti kad dobijem, uglavnom:
https://svarogsden.com/en/product/ffg-a ... re-set-en/
![]()
How soon is soon? Apparently soon enoughPixelei je napisao/la: 08 sij 2022, 14:32Bez brige, nije tvoja dužnost dadiljati nasBolindus je napisao/la: 08 sij 2022, 14:29 Je, ne mogu više pratiti tko me što pitao, tak da se ne sjetim svim javiti kad dobijem, uglavnom:
https://svarogsden.com/en/product/ffg-a ... re-set-en/
![]()
Nakon što sam postao ovo zadnje sam otišao na stranicu provjeriti situaciju i našao. Hvala, uglavnom. Mislim da se čujemo uskoro preko službenih puteva![]()