Ako mislis na FFG-ove protektore, oni su dosta skuplji jer su dosta kvalitetniji 100 mikrona su, dok su ovi od mayday games-a 40 mikrona obicni, a premium 80 mikrona. Takodjer FFGovi su u paketima od 50, a mayday su u paketima od 100 obicni, 50 premium.buraz je napisao/la:Fala.. povoljniji su nego ovi na ebayu, a i ovi kod nas istobaba je napisao/la:Ja sam ih naručivao odavdje.buraz je napisao/la:Jer netko zna gdje bih mogao najpovoljnije naručiti sleevove za karte? Gledao sam po ebayu malo, i ne čine mi se previše povoljnije od onih u CMu..
Iako jako dugo nisam gledao njihove cijene, moguće da više i nisu toliko povoljni.
Ako se odlucis za mayday protektore, mislm da ti je najjeftinije od njih direktno naruciti, kruze ti netom kuponi koje mozes iskoristiti za do 50% popusta. Probaj Reiner Knizia, Repos, Dominion, Essen... tih se kupona sjecam, ako malo proguglas naci ces sigurno jos neke.
FFGovi koji se mogu kupiti u CM i nisu tako skupi, mislim da nemozes proci mnogo jeftinije od toga... skupi su znam, ali i vrijede.