Dune Imperium
- Silenus_17
- Reactions:
- Ima zahvala: 4 puta
- pohvaljen: 6 puta
- Kontakt:
Re: Dune Imperium
Nije se odustalo samo.. pokusavao sam kontaktirat ars, ali bez uspjeha. Ko ima volje nek preuzme, ja nemam trenutno vremena
Ovako, ja ću sebi sljedeći mjesec (čekam dizajnera da spoji slike) naručivati Chaos in the Old World uvećanu mapu, neopren mat 45X30" - 50€ + 15€ ušiveni rubovi.
Što se tiče Dunea, uzet ću s etsya dizajn, to je cca 16€ i napravit ću isti mat kao gore, 34X26" - 50€ + 15€ ušiveni rubovi. Poštarina je 16€.
Jednostavnom računicom, ako nas je dvoje cijena je 81€ po glavi, ako nas je troje, cijena je 75.5€ po glavi, ako nas je četvero 73€, itd.
Bez ušivenih rubova, cijena je -15€ po glavi.
Što se tiče Dunea, uzet ću s etsya dizajn, to je cca 16€ i napravit ću isti mat kao gore, 34X26" - 50€ + 15€ ušiveni rubovi. Poštarina je 16€.
Jednostavnom računicom, ako nas je dvoje cijena je 81€ po glavi, ako nas je troje, cijena je 75.5€ po glavi, ako nas je četvero 73€, itd.
Bez ušivenih rubova, cijena je -15€ po glavi.
Opet ja, arskopija je puno jeftinija
cca po matu je 20 eura s pdvom + dizajn16€/broj ljudi.
Dogovorio sam s njima, 2 chaos in the old world mata i 5 duneova. Mogu i dodati, ako bude više zainteresiranih, išlo bi se u print sljedeći tjedan.
Update: 4 Dune mata su rezervirana.
Popis: zshem, predoxx, ledeni56, ja
Update 2: Slika/dizajn je kupljena.

cca po matu je 20 eura s pdvom + dizajn16€/broj ljudi.
Dogovorio sam s njima, 2 chaos in the old world mata i 5 duneova. Mogu i dodati, ako bude više zainteresiranih, išlo bi se u print sljedeći tjedan.
Update: 4 Dune mata su rezervirana.
Popis: zshem, predoxx, ledeni56, ja
Update 2: Slika/dizajn je kupljena.
Zadnja izmjena: Doktur, dana/u 14 lis 2023, 13:58, ukupno mijenjano 3 puta.
- Silenus_17
- Reactions:
- Kontakt:
75 eura / osobi je puno previse.
Hej, direktno iz Etsy-a za €42,00 (s uracunatom postarinom) dobijes gotov, isprintani Dune mat s usivenim rubovima.

Hej, direktno iz Etsy-a za €42,00 (s uracunatom postarinom) dobijes gotov, isprintani Dune mat s usivenim rubovima.

Je, slažem se, zato sam i dogovorio s arskopijomSilenus_17 je napisao/la: 12 lis 2023, 09:51 75 eura / osobi je puno previse.
![]()

Kupio sam dizajn, sliku sam downloadao, čekam još samo mapu za Chaos. Možemo dodat još mapa ako je netko zainteresiran.
- Silenus_17
- Reactions:
- Kontakt:
OK... Ajd sacekaj jos malo da se neko jos neko javi. Razmisljam si da jos ja dodam mapu za TM
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
- Silenus_17
- Reactions:
- Kontakt:
Dal se isplati uzimat Uprising? Mislim, skoro identicna igra s drugim slikicama i minornim dodacima. Ima tolko toga drugoga.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 10 puta
- pohvaljen: 93 puta
Ja sigurno planiram uprising uzimati ... A ovo ideja za play mat nije losa i za to 
Sent from my M2011K2G using Tapatalk

Sent from my M2011K2G using Tapatalk