Meni djeluje jako zabavno, definitivno uzimam, nemam ništa protiv povećanja opcija i kompleksnosti, a najviše mi se sviđa grafting mehanika jer će svakako pomoći u igranju više karata tijekom partije.
Isto obavezno uzimam, ali ne preko DWT skupog preordera, čekam da dođe kod Svaroga. Nadam se da će uskoro izbaciti bundle promo kartica.CrazyBunnyGuy je napisao/la: 21 lis 2022, 09:31 Čini mi se da DI nema svoju temu, jelda? Ako ima isprike, maknite me tamoAnyway, Rodney je izbacio how to play za Immortality exp:
Meni djeluje jako zabavno, definitivno uzimam, nemam ništa protiv povećanja opcija i kompleksnosti, a najviše mi se sviđa grafting mehanika jer će svakako pomoći u igranju više karata tijekom partije.
Deluxe paket ne planiram nabavljati da, uglavnom mi te deluksificirane komponente budu samo smetnja dok igramo igru.CrazyBunnyGuy je napisao/la: 21 lis 2022, 09:57 Ma kaki preorder, taman posla, treba našeg čoeka podržati! Također, DI ću ispimpati do kraja, jedino što nisam uzeo i neću osim ako ne bude onako 80% off je deluxe paket jer je bezobrazno skup![]()
Ne sjećam se točno, ali bio je neki zagrebački hobby shop, paket ukrasnih kamenčića.