Sleeves za Unmatched
Sleeves za Unmatched
Pozdrav,
Sleevao bih unmatched karte, znate li gdje se mogu kupiti kvalitetni sleevovi?
Hvala
Sleevao bih unmatched karte, znate li gdje se mogu kupiti kvalitetni sleevovi?
Hvala
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 428 puta
- Kontakt:
Re: Sleeves za Unmatched
Ja svoje najdraze igre (ak nema previse karata) sleevam sa Gamegenic mat sleelovima. Jako dobar omjer cijene i kvalitete.
Mislim da sam ih uzeo preko udruge u CM sa ovih 30% . I mislim da sam bio i kod slovenca isto imao koju kupovinu istih.
Mislim da sam ih uzeo preko udruge u CM sa ovih 30% . I mislim da sam bio i kod slovenca isto imao koju kupovinu istih.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 486 puta
- pohvaljen: 188 puta
- Kontakt:
Frendovi sleevaju u arcane tinmen standard sleevovima. Ok su, trenutno najzastupljeniji na našem tržištu pa zato, no zna se dogoditi da nakon više igri i miješanja pukne koji. Ja njih koristim za sleevanje društvenih gdje ne moram stalno prtljat po kartama. Za Unmatched koristim mtl extra thick, deblji su i čvršći. Zasad sam bez primjedbi, još mi niti jedan nije puko. No po paketiću ih je 50. Klasični mtl su dost mekani. Sadistiko ih ima u svom dućanu, plus još matte, njih nisam isprobao.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
Mat su mi super, ali opet, malo se gubi na koloritetu, ali su po meni bolji jel se bolje mješa dek i bolje "stoje" karte u deku, nema klizanja kao s nekim jeftinijim sleevovima. A to što je MTL sleevova samo 50, pa i cijena je niža od Arcane-a. Inače sam i ja koristio samo Arcane dok slučajno nisam kupio MTL.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 428 puta
- Kontakt:
Ajd da ne otvaram novu temu jer moze i vamo ic posto je standardan tcg card size sleeve.
Znaci trebam uzet nekih 250 sleevova (standard size).
Ne ciljam na transparentne nego na one obojane sa straznje strane.
Sto uzet i gdje da je best bang for buck? One Dragon Shield ni ne gledam jer ce me ti sleevovi vise kostat nego karte koje idu u iste, a cuo sam su se srozali i s kvalitetom u zadnjih par god.
Sto uzet i gdje da je best bang for buck? One Dragon Shield ni ne gledam jer ce me ti sleevovi vise kostat nego karte koje idu u iste, a cuo sam su se srozali i s kvalitetom u zadnjih par god.
- ray
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 312 puta
mislim da mtl (iako ih nikad nisam koristio, pa to nek drugi komentiraju), ali sam se sjetio da imaju. Imaju 4 boje: https://mtlsleeves.com/collections/63-5x88mmkovacu je napisao/la: 10 svi 2024, 22:01 Ajd da ne otvaram novu temu jer moze i vamo ic posto je standardan tcg card size sleeve.
npr. black https://mtlsleeves.com/collections/63-5 ... rd-sleeves
Ak nećeš naručivati iz njihovog site-a, pitaš Sadistika da ti proba nabaviti kad on drži službeno njihove sleevove na svojem site-u.