Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne[ctable: picture=https://lh3.googleusercontent.com/-hbGi ... ssonne.jpg, link=http://igranje.org/Igre/carcassonne]OPIS IGRE
Jedna lagana opuštajuća igra u kojoj igrači slažu pločice u domino stilu. Pločice se uvijek slažu slučajnim redom, pa svaki puta nastaju drugačiji, novi krajolici. Za samu igru postoje i proširenja, tako da i to pridodaje razbijanju monotonije igranja.
[/ctable]
Jedna lagana opuštajuća igra u kojoj igrači slažu pločice u domino stilu. Pločice se uvijek slažu slučajnim redom, pa svaki puta nastaju drugačiji, novi krajolici. Za samu igru postoje i proširenja, tako da i to pridodaje razbijanju monotonije igranja.
[/ctable]
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Carcassonne
Upravo odigrah Carcassonne...
Zgodno, onako uz popodnevnu kavicu. Jedna leđero igra - slagalica domino tipa. Bez puno mozgovne gnjavaže.... (samo osnovni tip igre, ekstenzije trenutno nemam, osim rijeke koja je došla u kutiji zajedno sa osnovnom igrom)
Uskoro ću je postaviti na portal... (malo je preskupa u odnosu na ono što daje, onak po meni
)
Zgodno, onako uz popodnevnu kavicu. Jedna leđero igra - slagalica domino tipa. Bez puno mozgovne gnjavaže.... (samo osnovni tip igre, ekstenzije trenutno nemam, osim rijeke koja je došla u kutiji zajedno sa osnovnom igrom)
Uskoro ću je postaviti na portal... (malo je preskupa u odnosu na ono što daje, onak po meni

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Re: Carcassonne
200 kuna u MulleruVlad je napisao/la:A kol'ko košta?
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Evo, postavio sam je na portal...
... pa za one koji ne znaju ima i slikica
... pa za one koji ne znaju ima i slikica

- danijel2008
- Reactions:
- Ima zahvala: 81 put
- pohvaljen: 200 puta
- Kontakt:
Ma nije preskupa. Ima replay value kakav još nisam vidio ni u jednoj igri. A jednostavna pravila da ne mogu biti jednostavnija. Još kad kupiš koju od ekspanzija tek onda počinje zabava. Zmajevi, tornjevi, heretici, razrušeni gradovi....meni trenutno No.1 igra (pa je možda ovo više subjektivan post nego objektivan).
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 4 puta
- Kontakt:
Hahahaha nije to uopce subjektivno misljenje,to je jedna od najboljih igara ikada slozena
Obican Carcassone je brutalno igriv kada se u njega ubace 2-3 expanzije,za kompleksnu igru dodas jos koju expanziju,a sto se tice stand alone tu nema premca Carcasonne: Hunters And Gatherers jer ima sve elemente originala s tim da je malo podebljana bonus plocicama koje dobivas kada zatvoris sumu koja u sebi ima tvz Coconut ilitiga zuti grumen,nevjerovatno kako tako jednostavan detalj moze produbiti igru,svakome tko nije igrao toplo preporucam posto ova verzija dodje 170kn a ovaj obican+ekspanzije se moze bez problema popesti na 1000kn...naravno govorim cijene koje su bile u LOM-u...pozz

Obican Carcassone je brutalno igriv kada se u njega ubace 2-3 expanzije,za kompleksnu igru dodas jos koju expanziju,a sto se tice stand alone tu nema premca Carcasonne: Hunters And Gatherers jer ima sve elemente originala s tim da je malo podebljana bonus plocicama koje dobivas kada zatvoris sumu koja u sebi ima tvz Coconut ilitiga zuti grumen,nevjerovatno kako tako jednostavan detalj moze produbiti igru,svakome tko nije igrao toplo preporucam posto ova verzija dodje 170kn a ovaj obican+ekspanzije se moze bez problema popesti na 1000kn...naravno govorim cijene koje su bile u LOM-u...pozz

- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 4 puta
- Kontakt:
Po meni super kombinacija za onoga tko misli brijati na carcassonne:
http://boardgamegeek.com/thread/598934/ ... nts-review
na ebayu dodje novo ca 40E,po meni super cijena za ovo sto se dobije,jedino mi tower malo fali,ali kupice se posebno
Vase misljenje????
http://boardgamegeek.com/thread/598934/ ... nts-review
na ebayu dodje novo ca 40E,po meni super cijena za ovo sto se dobije,jedino mi tower malo fali,ali kupice se posebno

Vase misljenje????
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt: