Dread

Želite li se predstaviti zajednici? Možete ovdje.
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Odgovori
Dread24
Reactions:
Ima zahvala: 56 puta
 pohvaljen: 40 puta
Kontakt:

Dread

Post Postao/la Dread24 »

Ja sam iz Splita. Studentica hrvatskog jezika i filozofije (na samom kraju sudija) :mrgreen:

kako sam u srednjoj bila u grafičkoj školi, kao maturalni rad sam radila vlastitu igru, koju možete vidjeti ovdje: http://igranje.org/forum/viewtopic.php? ... 2068#p2068

od malih nogu igram igre, tada sa bratom, rodicom i ostalom rodbinom, pa je bila kratka stanka (bar u nabavi igara,ne toliko u igranju) a onda smo unazad par godina otkrili i nove igre počevši od Carcassonnea pa preko Pictionarya, Tabu-a i Creationarya, Catana, pa do manjih "putnih" igara ili preinaka klasičnih igara u kartaške ili igre s kockicama. ali sada nas već ima duplo više (svi imaju svoju bolju polovicu) :ljubav a i prijateljima polako otkrivamo svijet društvenih igara koji nije dosadan kao klasični Monopoly ....
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1189 puta
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Re: Dread

Post Postao/la mado »

Da malo saznamo više o tebi:) : koji tip igara najviše voliš? Koje tematike, mehanike? A koje ne voliš? Koji je tvoj top 5 ili top 10 najboljih igara?
Dread24
Reactions:
Ima zahvala: 56 puta
 pohvaljen: 40 puta
Kontakt:

Post Postao/la Dread24 »

ne volim igre borbene/ratne tematike. :)

volim igre slaganja pločica (tipa Carcassonne), ali da igra nije pre zločesta. volim opuštenije igre, ali da su i napete.
Drage su mi i igre s kockama (jamb mi je kultna igra) :bravo Volim i kartaške igre :D
a drage su mi i didaktičke igre i igre koje potiču kreativnost, razvijaju verbalne sposobnosti.

teško mi je napravit top listu najboljih igara, jer puno igara nisam igrala a jako bi volila.... :) npr. Alhambra, Citadels, Dominion, 7 Wonders, Village, Stone Age, Dixit.... a mislim da bi mi se dosta njih svidilo.
(financijska situacija i ostali životni hobiji ne ostavljaju puno prostora i mogućnosti da česte nove igre)
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Post Postao/la thegrey »

Dread24 je napisao/la:ne volim igre borbene/ratne tematike. :)

volim igre slaganja pločica (tipa Carcassonne), ali da igra nije pre zločesta. volim opuštenije igre, ali da su i napete.
Drage su mi i igre s kockama (jamb mi je kultna igra) :bravo Volim i kartaške igre :D
a drage su mi i didaktičke igre i igre koje potiču kreativnost, razvijaju verbalne sposobnosti.

teško mi je napravit top listu najboljih igara, jer puno igara nisam igrala a jako bi volila.... :) npr. Alhambra, Citadels, Dominion, 7 Wonders, Village, Stone Age, Dixit.... a mislim da bi mi se dosta njih svidilo.
(financijska situacija i ostali životni hobiji ne ostavljaju puno prostora i mogućnosti da česte nove igre)
Next! :D
Odgovori

Natrag na “Članovi - upoznavanje”