Aloha

Želite li se predstaviti zajednici? Možete ovdje.
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Krscho
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Aloha

Post Postao/la Krscho »

Pozdrav da se i ja predstavim pošto sam novi na forumu mkr novi je danas relativan pojam gledajući da pod ovim nickom 10 godina haračim bespučima interneta i raznih foruma pa možda me neki čak i znaju. rofl

Imena sam prvoga našega kralja, Tomislav naravno daza one koji povijest neznaju :mrgreen: , 24 napunjena ljeta. U cijelo boardgame svijet sam ušo dosta kasno, ako ne računamo rizik, tek prošle godine igranjem u gamers guildu tada u beuna visti, on neslavno ošo a na njegovo mjesto nejedljom ovo došlo pa ćete me tamo viđati sigurno. Odlučio se regat nakon 3.DD-a ove subote di došo samo pogledat a neki me uvukli na Ticket to ride europe koji htio zaigrati još i prije pa čak sam i na onim slikama eventa pa se mogu kurč.... ovaj hvaliti :kava

ugl iz malog sela sam koje spada pod Samobor grad, potoka rakovoga, vidimo se u visti nedjeljom za daljnje ugodne razgovore
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Re: Aloha

Post Postao/la grof »

Odlično!
Dobro nam došao i bez brige, mi ne nestajemo kao neki... fala Bogu već trajemo godinama i lagano rastemo... možda u tebi čuči i neki budući volonter na ovakvim događanjima. :)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Vicko
Reactions:
Ima zahvala: 312 puta
 pohvaljen: 73 puta
Kontakt:

Post Postao/la Vicko »

Inače, naša igraonica je otvorena još od cca 4. mjeseca prošle godine. Redovito se okupljamo 3 puta tjedno u Bogovićevoj 1, a od nedavno smo nedjelje u Bogovićevoj zamijenili nedjeljama u Buena Visti.
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Živio :-)

Svrati sutra u Bogovićevu.
slika
Krscho
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

Upoznat sam s okupljanjima u bogićevoj, no treba se i studirati :P , u tjednu rad i učenje, vikendom igre ja kažem :D , volonter veliš, možda, ko zna kamo te koja vrata u životu odvedu :D
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Krscho je napisao/la: volonter veliš, možda, ko zna kamo te koja vrata u životu odvedu :D
Jest! ;)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Krscho
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

grof je napisao/la:
Krscho je napisao/la: volonter veliš, možda, ko zna kamo te koja vrata u životu odvedu :D
Jest! ;)
Pa nije valjda da se ljudi nema, vidio na 3.DD-a da se ima volontera :)
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Ima, ima, ali i mi rastemo, na budućim DDI-evima biti će i više stolova, planiramo i otvarati igranja na drugim lokacijama, tako da volonterske snage uvijek dobro dođu, a kada budemo Udruga, onda vjerujem da ćemo ih moći i platiti, no za sada tu su kuponi s lijepim popustima u CM-u, (evo, ovaj puta bi trebao biti i u Algoritmu popust)...
Krscho
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

grof je napisao/la:Ima, ima, ali i mi rastemo, na budućim DDI-evima biti će i više stolova, planiramo i otvarati igranja na drugim lokacijama, tako da volonterske snage uvijek dobro dođu, a kada budemo Udruga, onda vjerujem da ćemo ih moći i platiti, no za sada tu su kuponi s lijepim popustima u CM-u, (evo, ovaj puta bi trebao biti i u Algoritmu popust)...
Aj zašto ne, mogo bi se baciti u volontera, a gledajući moju struku ( informatika točnije razvoj informacijskih sustava, mreže, web/android aplikacije, baze podataka i slično) možda i tu bi moglo biti kakve koristi, možemo nedjelju popričat više o tomu ;)
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Pa dobro, što se tiče samih stranica i servera tu nema nekih pretjeranih radova... to uredno odrađuju Wordpress, phpBB i LAMP server. Veća je potreba za pisanjem članaka na stranicama, prevođenju pravila i volontiranju na ovakvim događajima. :)
Odgovori

Natrag na “Članovi - upoznavanje”