Dakle, Satarash iz srca Slavonije. 30+ godina. Do prije godinu i po nisam bio nekakav poseban ljubitelj društvenih igara, ustvari nisam bio baš nešto previše u doticaju s njima nit su me zanimale previše. Kroz djetinjstvo se igralo ono klasika monopol, tombola, i slično....sve što je bilo dostupno tada. No, prije nepunih godinu i po moja kćerkica, negdje pred njen četvrti rođendan, pronađe moj stari monopol i natjera me da ju naučim to igrati i odigramo jednu partiju. Iznenadilo me kako je agresivno igrala i pobjedila. Onda sam krenuo malo po malo pretraživati net i kupovati joj prvo one ravensburgove mini igre, a kasnije i druge. Potom sam i suprugu uključio u sve to. Tako smo joj za 4. rođendan kupili Labyrinth. Njega je vrlo brzo usvojila, pa je logičan slijed događaja bio Carcassonne (nismo našli originalnu verziju, nego onaj New world-greška ili ne, danas ne želi ni čuti za originalan Carcassonne, samo ovaj igramo). Potom Catan, naposlijetku i Village (kojeg smo u zadnjih 10 dana u krugu obitelji odigrali jedno 8 puta (jedan dan smo ohanuli uz Carcassonne

Danas smo uzeli i Strasbourg, pa ćemo vidjeti kako će nam to ići. Nije htjela ići spavati dok joj nisam pokazao sadržaj kutije.

Pozdrav svima!