lijepi pozdrav,
pa evo da se i ja napokon predstavim. Sandro iz Rijeke, 31 god., sretno ozenjen.
igram drustvene igre dosta dugo. poceci su bili kao dijete sa starim i nonicem sah, trilja (mislim da vi to zovete mlin), dama, briskole, trisete itd, a kasnije u 7 razredu rizik i hero quest (tada jos bas i nije bilo kompova). tada tek pomalo pocinje commodore 64 (stariji ce znati sta je to

). tada malo stagniram sta se tice igra i prelazi se na igrice na kompu, medjutim prije jedno 7 god opet pocinjem intenzivnije igrat drustvene igre (suvremenije) tipa munchkin i carcassonne te su to prve igre koje sam nabavio. kako sam redoviti clan vecine konova po hr pomalo spoznajem za sve veci broj sve boljih i boljih igara te sam se samo tako navukao. VI STE KRIVI ZA TO

. sad sam na jedno 30 naslova (s obzirom na ostale sam mala beba). vjerojatno me vecina zna iz vidjenja sa konova a sa dobrim dijelom sam i trgovao preko foruma (i moram sve do jednog pohvaliti).
smatram da kao udruga radite odlican posao i zelim vam da tako i nastavite. nadam se da cete brzo otvoriti i udrugu u Rijeci.