[ZAVRŠENO] Formula D - Basic i Advanced rules
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Teme otvarajte po imenima igara koje prevodite, kako bi se lakše diskutiralo o pojedinom prijevodu igre.
U otvorenoj temi obavještavajte u kakvom je statusu prijevod. Početak, kraj, problemi i nedoumice...
Također, provjerite svoje tekstove pomoću provjere pravopisa u programima za pisanje teksta ili web browserima, jer je ružno vidjeti kada se podkradu tipične pravopisne greške (posebno Č i Ć, te JE i IJE). Prije početka rada obavezno pročitajte Priručnik za prevoditelje!
Priručnik za prevoditelje
Rječnik igraćih pojmova
Teme otvarajte po imenima igara koje prevodite, kako bi se lakše diskutiralo o pojedinom prijevodu igre.
U otvorenoj temi obavještavajte u kakvom je statusu prijevod. Početak, kraj, problemi i nedoumice...
Također, provjerite svoje tekstove pomoću provjere pravopisa u programima za pisanje teksta ili web browserima, jer je ružno vidjeti kada se podkradu tipične pravopisne greške (posebno Č i Ć, te JE i IJE). Prije početka rada obavezno pročitajte Priručnik za prevoditelje!
Priručnik za prevoditelje
Rječnik igraćih pojmova
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Re: Formula D - Basic i Advanced rules
Da, ako te veseli, svih, svih!
Srećom pa me Krscho obdario s dvije extra koje nisam ni htio. A s druge strane sreća pa niti jedna expanzija nema nikakvih pravila
Srećom pa me Krscho obdario s dvije extra koje nisam ni htio. A s druge strane sreća pa niti jedna expanzija nema nikakvih pravila

- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Advanced rules je preveden sirovi tekst.
Opet čekanje na PDF.
Već mi se to ga opasno puno skupilo.
Ubija me ona Agricola. Par dana je radim pa mi dopizdi. Fuj Fuj kakav ružni manual.
Opet čekanje na PDF.
Već mi se to ga opasno puno skupilo.
Ubija me ona Agricola. Par dana je radim pa mi dopizdi. Fuj Fuj kakav ružni manual.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Gotova su osnovna pravila. Advanced će valjda kroz koji dan.
Odužilo mi se jer nisam imao pravi PDF dokument nego nekakvi skenirani valjda pa se nije moglo brisati tekst na uobičajeni način. Tako da je i kvaliteta samog prijevoda osrednja.
Dokument je u mom folderu.
Odužilo mi se jer nisam imao pravi PDF dokument nego nekakvi skenirani valjda pa se nije moglo brisati tekst na uobičajeni način. Tako da je i kvaliteta samog prijevoda osrednja.
Dokument je u mom folderu.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
kad uvatim vremena, pobrinem se za daljnju objavu.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- stoka
- Reactions:
- Ima zahvala: 731 put
- pohvaljen: 545 puta
- Kontakt:
može ko samo pomoć, da ne otvaram novi topic, dali je moguće pretjecati nakon izlaska iz zavoja?i koliko puta u jednom bacanju se smije preteći druga formula, može li se preteći više njih, odnosno ako ih je više u ravnini isprid moje formule, dobijem recimo 20, šta mi je dosta da ih dvije preteknem, jel mogu preteć obe, il samo jednu a sa drugom se sudarin (blokira me)?hvala
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Ako ćeš igrati po pravilima onda kad izlaziš iz zavoja ne smiješ uopće mijenjati traku u kojoj se nalaziš. Dakle ako na izlazu iz zavoja nisi mogao promijeniti (prije izlaska iz zavoja) traku onda se nažalost zabijaš u formulu ispred sebe i oduzimaš WP onoliko koliko se nisi mogao gibati, pod uvjetom ako igraš po basic pravilima. Za dvanced ne znam napamet proceduru pošto još uvijek nismo igrali po advanced pravilima 
Što se tiče pretjecanja 2 formule, sve dok ne prelaziš više od 2 trake je ok. Zabranjena je samo cik cak vožnja.

Što se tiče pretjecanja 2 formule, sve dok ne prelaziš više od 2 trake je ok. Zabranjena je samo cik cak vožnja.
- stoka
- Reactions:
- Ima zahvala: 731 put
- pohvaljen: 545 puta
- Kontakt:
da, tako san i mislija, al opet, dikod jednostavno ne možeš bit siguran, a ža ti je da igraš krivo, haha. tako se praktički blokiranje može dogodit samo ako izlaziš iz zavoja, jedino da je baš neka teška gužva pa su ti okupirane 2-3 trake, pa si prisiljen birat di ćeš bit blokiran. ja imam formulu de, al virujen da su bar ova osnovna pravila ista. hvala