Fran
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Re: Fran
Kartaške igre koje me zanimaju su Yu-gi-oh,Magic the Gathering i Thunderstone Advance:towers of ruins.Osobno nemam niti jednu od tih igara i volio bi ih igrati u igraonici.Kada bih mogao doći da ih naučim i igram u Prostoru?
- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Magic, Yugioh ti se ne igraju u Prostoru, te se igre igraju u Cart Magici na dane predvidjene za te igre. U Prostoru ima dosta kartaskih igara kao Netrunner.
Isto tako mozes doci probati ponedjeljicma u Cartu Magicu kartaske igre: Game of Thrones, Star Wars i Warhammer 40k:Conquest.
Isto tako mozes doci probati ponedjeljicma u Cartu Magicu kartaske igre: Game of Thrones, Star Wars i Warhammer 40k:Conquest.
Možete li mi samo reći koje se još kartaške igre sa fantasy likovima,čudovištima,ratnicima i slično igraju u Prostoru i kada?
Danas sam najavljen u 14 sati došao u Prostor i bilo je zatvoreno.Možete li mi reći u koji termin mogu doći danas ili koji drugi dan i u koje vrijeme?