3. Dan društvenih igara u Puli - 30. svibnja 2015.

Teme vezane uz događaje i okupljanja na kojim se igraju društvene igre
Odgovori
Studioworks
Reactions:
Ima zahvala: 101 put
 pohvaljen: 210 puta
Kontakt:

3. Dan društvenih igara u Puli - 30. svibnja 2015.

Post Postao/la Studioworks »

Dragi svi,

u siječnju ove godine smo (uz veliku pomoć udruge Igranje i Sadistika) organizirali 2. Dan društvenih igara u Puli koji je uspio jako dobro, čak i odlično. Nakon puno razmišljanja i premišljanja smo u udruzi Zaigrana Koza u Puli zaključili kako bi najbolje bilo takve evente raditi tri put godišnje, odnosno svaka četiri mjeseca.

3. DDI u Puli održat će se 30. svibnja 2015. u prostorijama Zajednice Talijana Grada Pule (isto mjesto kao i 2. DDI) i trajat će od 12 do 21 sat. Ovom prigodom ćemo imati štand Carte Magice, štand Gradske knjižnice i čitaonice sa SF i fantasy stripovima te besplatni nagradni sf i fantasy kviz za sve posjetitelje eventa (nagrada će biti neka društvena igra).

Kao i zadnji put, tako i ovaj, pozivam sve zainteresirane da se jave Vicku i da dođu u Pulu na event. U siječnju su nas posjetila tri člana udruge Igranje i Sadistiko, a za ovaj event se nadamo da će se uz Sadistika uspjeti skupiti četiri volontera. Nudimo besplatan smještaj od petka do nedjelje (dva noćenja) u apartmanu, turistički obilazak po gradu, a možda i do jedne od plaža oko Pule pošto bi tada moglo biti toplo pa bi se mogli i okupati.

Eto, poziv je odaslan pa molim sve zainteresirane da se jave Vicku. Vidimo se u Puli!
Vicko
Reactions:
Ima zahvala: 312 puta
 pohvaljen: 73 puta
Kontakt:

Re: 3. Dan društvenih igara u Puli - 30. svibnja 2015.

Post Postao/la Vicko »

Eto, meni je posebno drago da se organizira još jedan DDI i što su društvene igre uzele toliko maha u Puli. :)

Pozvao vas je i Studioworks, a i ja također pozivam ljude da se jave ako žele volontirati na ovom eventu.
Molim da se javite što prije kako bi i mi iz Igranja i dečki iz Pule (Zaigrana Koza) mogli to organizirati.

Svatko tko želi volontirati neka se javi meni ili na [email protected].
Studioworks
Reactions:
Kontakt:

Studioworks
Reactions:
Kontakt:

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru Studioworks za post (ukupno 6):
sadistikokockicaShichArtyVickoSatarash
McGregor
Reactions:
Ima zahvala: 49 puta
 pohvaljen: 15 puta

Post Postao/la McGregor »

plakat je odličan, svaka čast ;)
Ovi su korisnici zahvalili autoru McGregor za post:
Studioworks
Studioworks
Reactions:
Kontakt:

Održan još jedan uspješan Dan društvenih igara u Puli!

Circolo je još jednom bio baza za Dan društvenih igara u Puli. Treći po redu, Dan društvenih igara se održao u subotu 30. svibnja u organizaciji udruge Zaigrana Koza iz Pule u suradnji s udrugom Igranje iz Zagreba i Zajednicom Talijana Grada Pule. Stotinjak igrača je posjetilo naš događaj što nam je još jednom potvrdilo da u Puli postoji interes za igranje društvenih igara. Na eventu smo uz pomoć udruge Igranje iz Zagreba posjetiteljima ponudili osamdesetak igara tako je svatko mogao pronaći igru po svome guštu.

Zagrijavanje je počelo s partijom Dead of Wintera na opće oduševljenje volontera Zaigrane Koze, a tijekom dana su se nizale partije San Marca, Dungeonquesta, Eldritch Horrora, Pandemica, Carcassonnea, Camel Upa, Splendora, Ticket to Ridea, Magic Labyrintha, Tokaida i mnogih ostalih igara. Najmlađi posjetitelji su se zabavljali uz Roborally, Last Night on Earth, Epic Spell Wars of the Battle Wizards, dok je napeto bilo i na stolu gdje se igrao X-Wing miniatures games.

Održali smo i mali nagradni kviz za sve posjetitelje, a izvlačenje ćemo održati u ponedjeljak, 1. lipnja u prostoriji Zaigrane Koze. Pobjednike ćemo objaviti na Facebook stranici Dana društvenih igara i Zaigrane Koze.

Nadamo se da su sve svi posjetitelji dobro zabavili, da će nastaviti igrati društvene igre i da će i dalje posjećivati naše evente.

Jedno veliko hvala dečkima iz udruge Igranje iz Zagreba koji su i ovaj put bili odličan support. Puno se zahvaljujemo i našim sponzorima koji su pomogli održavanje ovog eventa, tvrtkama Infobip, Istra Val Max i Carta Magica.

slikaslika
slikaslika
Zadnja izmjena: Studioworks, dana/u 31 svi 2015, 21:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Studioworks za post:
Shich
Studioworks
Reactions:
Kontakt:

Još jednom hvala dečkima iz Igranja i Sadistiku što su došli na event. Nadam se da su se svi dobro zabavili.

Što se samog DDi-ja tiče, imali smo nešto manje ljudi nego na prošlom, ali to je razumljivo zato što je subota bila pravi ljetni dan i prvi vikend s lijepim vremenom nakon dugo vremena pa su ljudi ošli u prirodu i na more... To ne znači da je bio fijasko, dapače, stotinjak ljudi je procirkuliralo, možda i nešto više.

Održali smo i mali nagradni kviz za posjetitelje, a magrade su tri društvene igre. Izvlačenje dobitnika ćemo odraditi u ponedjeljak, a nagrade je sponzorirala Carta Magica.

S organizacijske i logističke strane je prošlo sve super, bar koliko smo mi vidjeli. Jedino je opći fail bio nedolazak dogovorenog štanda Carte Magice. To bi nam baš dobro bilo upotpunilo event, a saznao sam da neće doći sat vremena prije početka eventa... Malo amaterski.. Jbg.

To bi ukratko bilo to. Zadovoljni smo kako je prošlo i sad ćemo si uzeti malo pauze do sljedećeg eventa koji bi se trebao održati nakon ljeta. Do tada šaljem pozdrav. :thumbs

Evo i albuma: http://imgur.com/a/7zcxq
Ovi su korisnici zahvalili autoru Studioworks za post (ukupno 3):
ShichsadistikoVicko
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1605 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Hvala vam na pozivu. :) I stvarno ste bili sjajni domaćini! Imali smo priliku upoznati cijelu ekipu, razgledati grad, igraonicu u Rojcu, isprobati istarski mistični narančasti gazirani napitak te najbolju pizzeriju u gradu itd.

Potvrđujem da je organizacijski i logistički sve bilo odlično. Bilo je stvarno puno igara za isprobati, i puno volontera koji su uskakali kad god je trebalo. Šteta što se nije odazvalo još više ljudi nego na prošlom DDI-ju.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Shich za post (ukupno 2):
StudioworksVicko
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3721 put
 pohvaljen: 3854 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Evo da se i ja javim. Malo sam umoran jer smo nakon jučerašnjeg DDI-a odigrali još jedan Wrath of Ashardalon do nekih 2:30 u noći pa još danas put kući. Ali evo preživjeli smo i sve je ok.
Hvala cijeloj ekipi za koju sad već mogu reći da su postali dobri prijatelji s kojima rado sjednem za stol.
Na to što je bilo manje ljudi ja gledam tako da smo barem mi koji smo pomogli oko svega uspjeli isprobati brdo novih igara koje još nismo imali prilike igrati.
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 2):
StudioworksShich
slika
Odgovori

Natrag na “Društveni događaji”