[ZAVRŠENO] Tigris & Euphrates
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Teme otvarajte po imenima igara koje prevodite, kako bi se lakše diskutiralo o pojedinom prijevodu igre.
U otvorenoj temi obavještavajte u kakvom je statusu prijevod. Početak, kraj, problemi i nedoumice...
Također, provjerite svoje tekstove pomoću provjere pravopisa u programima za pisanje teksta ili web browserima, jer je ružno vidjeti kada se podkradu tipične pravopisne greške (posebno Č i Ć, te JE i IJE). Prije početka rada obavezno pročitajte Priručnik za prevoditelje!
Priručnik za prevoditelje
Rječnik igraćih pojmova
Teme otvarajte po imenima igara koje prevodite, kako bi se lakše diskutiralo o pojedinom prijevodu igre.
U otvorenoj temi obavještavajte u kakvom je statusu prijevod. Početak, kraj, problemi i nedoumice...
Također, provjerite svoje tekstove pomoću provjere pravopisa u programima za pisanje teksta ili web browserima, jer je ružno vidjeti kada se podkradu tipične pravopisne greške (posebno Č i Ć, te JE i IJE). Prije početka rada obavezno pročitajte Priručnik za prevoditelje!
Priručnik za prevoditelje
Rječnik igraćih pojmova
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 603 puta
- pohvaljen: 578 puta
Re: Tigris & Euphrates
Upravo downloadah rulebook FFG-ove verzije.
Prevest ću dakle verziju od FFG.
Prevest ću dakle verziju od FFG.
- ninomili005
- Reactions:
- Ima zahvala: 38 puta
- pohvaljen: 101 put
- Kontakt:
-
- Reactions:
- Arty
- Reactions:
- Ima zahvala: 178 puta
- pohvaljen: 95 puta
- Kontakt:
Hoće li u neko skorije vrijeme taj prijevod
i kad pijemo pivo da ti dam 13D
Sent from my OnePlus Two using Tapatalk

Sent from my OnePlus Two using Tapatalk
So many games, so little time
-
- Reactions:
Ajooj, kvragu, moram se ispričati cijeloj zajednici - preuzeo sam zadatak a onda ga tutnuo u stranu.
I to baš moj omiljeni T&E i uopće Knizijinu tile placement trilogiju. Ok, thnx na podsjetniku...
Hej Arty mislim ja na tebe - mogli bi dogovorit odmah i neku partiju. Samo kaj mi je ovaj tjedan frx. Slij utorak najvj igram Cezara (haters will hate) te srijedu moj standardni Game evening - tak da ili pon ili čet/pet. Možemo TS ako hoćeš, a ja bih volio s nekim proć kroz scenarije C&C:A tijekom ove zime, pa razmisli i o tome.
I to baš moj omiljeni T&E i uopće Knizijinu tile placement trilogiju. Ok, thnx na podsjetniku...
Hej Arty mislim ja na tebe - mogli bi dogovorit odmah i neku partiju. Samo kaj mi je ovaj tjedan frx. Slij utorak najvj igram Cezara (haters will hate) te srijedu moj standardni Game evening - tak da ili pon ili čet/pet. Možemo TS ako hoćeš, a ja bih volio s nekim proć kroz scenarije C&C:A tijekom ove zime, pa razmisli i o tome.
- Arty
- Reactions:
- Kontakt:
Ma nije bed nego sam nabavio T&E pa rekoh da proučavam pravila ako je prijevod gotov, ako nije budem na engleskom. Ne znam ni ja kad cu naci vremena jer mi je raspored krcat do bola a evo izgleda da se selim iz ZG-a jer sam dobio ponudu za posao u ST pa cu sada imat milion stvari za obavit u narednih mjesec i pol. Za pivo ću imat vremena ali za igru čisto sumnjam.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
-
- Reactions:
Uzeo si jednu od boljih igara _uopće_ 
Pravila večeras krećem, sutra tijekom dana su gotova.
Ako imaš neko pravilo koje ti nije jasno, slobodno pitaj odmah.
Najbitnije je razlikovati regije i kraljevstva, te usvojiti da je lider tajl ko i svaki drugi što se tiče određivanje što je spojeno sa čime.
Kaj se tiče konflikata:
Attacker prvi određuje količinu tajlova u napadu. Defender treba samo izjednačiti.
Ae. Onda pivo next week.

Pravila večeras krećem, sutra tijekom dana su gotova.
Ako imaš neko pravilo koje ti nije jasno, slobodno pitaj odmah.
Najbitnije je razlikovati regije i kraljevstva, te usvojiti da je lider tajl ko i svaki drugi što se tiče određivanje što je spojeno sa čime.
Kaj se tiče konflikata:
Attacker prvi određuje količinu tajlova u napadu. Defender treba samo izjednačiti.
Ae. Onda pivo next week.
- Arty
- Reactions:
- Kontakt:
Dogovoreno