Euro games night u Prostoru
- Ron_Swanson
- Reactions:
- Ima zahvala: 80 puta
- pohvaljen: 91 put
- Kontakt:
Euro games night u Prostoru
Evo da vise ne bunim ljude krivim naslovom, zapocet cu novu temu vezanu uz igranje euro igara u prostoru. Znaci ista prica ko i u euro azijskoj suboti, samo bez azijskog dodatka (posto je azijska ekipa do daljnjega neaktivna).
Cilje je okupiti ljubitelje raznih euro naslova, od light medium pa sve do heavy igara.
Uz vec solidnu ponudu euro naslova koje nudi Prostor, posjetitelji se poticu da donesu vlastite naslove. Ja cu se svaki put potrudit donjet 2-3 igre tako da se moze nac ponesto za svakoga. U cilju mi je isto i sa polica Prostora svaki put skinut prasinu sa pokoje igre koja se regularnim petkom i nedjeljom rijetko vidi na stolu.
Potpunu podrsku od moje strane imaju i dizajner i koji bi htjeli donjet svoje igre na testiranje.
Za ovu subotu (16.1.2016) pripremam igranje frisko nabavljenje Madeire, pa pozivam sve zainteresirane za ovaj heavy euro naslov da se pridruze.
Naravno u nastavku ste slobodni pisat sve zelje i ponude koje imate vezane uz konkretne igre, koje bi ste htjeli zaigrat nakon dugo vremena ili isprobat (ako je netko voljan ih donjet).
Cilje je okupiti ljubitelje raznih euro naslova, od light medium pa sve do heavy igara.
Uz vec solidnu ponudu euro naslova koje nudi Prostor, posjetitelji se poticu da donesu vlastite naslove. Ja cu se svaki put potrudit donjet 2-3 igre tako da se moze nac ponesto za svakoga. U cilju mi je isto i sa polica Prostora svaki put skinut prasinu sa pokoje igre koja se regularnim petkom i nedjeljom rijetko vidi na stolu.
Potpunu podrsku od moje strane imaju i dizajner i koji bi htjeli donjet svoje igre na testiranje.
Za ovu subotu (16.1.2016) pripremam igranje frisko nabavljenje Madeire, pa pozivam sve zainteresirane za ovaj heavy euro naslov da se pridruze.
Naravno u nastavku ste slobodni pisat sve zelje i ponude koje imate vezane uz konkretne igre, koje bi ste htjeli zaigrat nakon dugo vremena ili isprobat (ako je netko voljan ih donjet).
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Ron_Swanson za post (ukupno 3):
- Shich • Valsim • sadistiko
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 11 puta
- Kontakt:
Re: Euro games night u Prostoru
Imam Madeiru kod kuce ali nazalost nemam igraca. Dosao bi vrlo rado ali me ulovila neka gripa, nadam se da ce jos biti ovakvih stvari subotom 

- Vicko
- Reactions:
- Ima zahvala: 312 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
Dobro se pripremite za Madeiru... xD Treba jako paziti na pravila i sa novim igračima vam, uz objašnjavanje, može potrajati 4-5h. Ovisi o igračima, naravno, ali pravila su dosta picajzlasta.
- Ron_Swanson
- Reactions:
- Kontakt:
pa di si bio onda prosla dva euro okupljanjaYield je napisao/la:Imam Madeiru kod kuce ali nazalost nemam igraca. Dosao bi vrlo rado ali me ulovila neka gripa, nadam se da ce jos biti ovakvih stvari subotom

Ozdravi pa svakako dodi 30.1. A do onda mozes dio euro ekipe nac petkom il ned u igraonici.
- Ron_Swanson
- Reactions:
- Kontakt:
yep svi smo zeleni sto se tice Madeire, al sam pravila procitao i nekoliko puta, pogledao par put rahdo-a, i danas il sutra cu proc kroz setupiranu igru jedan krug (rahdo style)Vicko je napisao/la:Dobro se pripremite za Madeiru... xD Treba jako paziti na pravila i sa novim igračima vam, uz objašnjavanje, može potrajati 4-5h. Ovisi o igračima, naravno, ali pravila su dosta picajzlasta.

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Ron_Swanson za post:
- Vicko
- Kirby
- Reactions:
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 4 puta
- Kontakt:
Ron_Swanson, samo javljam da dolazim danas na Madeiru. Nadam se da me mjesto jos ceka. 

- Ron_Swanson
- Reactions:
- Kontakt:
- Kirby
- Reactions:
- Kontakt:
Kak bi se reklo.. No pain, no gain!
Rhada sam pogledao, a sad se bavim ovim uratkom: https://www.youtube.com/watch?v=9rPiYkkT0RU
valjda budem nekaj naucio do 16h

Rhada sam pogledao, a sad se bavim ovim uratkom: https://www.youtube.com/watch?v=9rPiYkkT0RU
valjda budem nekaj naucio do 16h

- Ron_Swanson
- Reactions:
- Kontakt:
gledat ces instrucional video duze neg ces igrat igru, dobro je to 
Samo bez panike, ja sam sve pohvatao, proci cemo polagano i detaljno kroz pravila, nije igra po sebi kompleksna kolko je zeznuto slagat kombinacije i pravovremeno rotirat workere koje imas na ploci, tu lezi njezina tezina.

Samo bez panike, ja sam sve pohvatao, proci cemo polagano i detaljno kroz pravila, nije igra po sebi kompleksna kolko je zeznuto slagat kombinacije i pravovremeno rotirat workere koje imas na ploci, tu lezi njezina tezina.
- Kirby
- Reactions:
- Kontakt:
Dosta sam skuzio iz ovih tutorila i ne djeluje tako komplicirano kako izgleda na prvu. Zapravo je najzezutnije slaganje tih kombinacija, kak si rekao.