Preporuka 'area control' igre
- priroda15
- Reactions:
- Ima zahvala: 507 puta
- pohvaljen: 281 put
- Kontakt:
Preporuka 'area control' igre
Bok, molim iskusnije gejmere za savjet. Tažim area control igru koja super funkcionira u 3 i 4 igrača i koja traje max 1,5 - 2 sata.
Hvala
Sent from my D5803 using Tapatalk
Hvala
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
Re: Preporuka 'area control' igre
San Marco - jako zanimljiva mehanika dijeljenja karata, baš posebna igra, jako intrigantna
Mission Red Planet - zlobna igra gdje ako su igrači opasni može biti jako puno mrtvih
El Grande - odličan klasik, čisti area control
Eine Frage der Ähre - ako te ne smeta farmerska tema, igra je jako opasna ako se igra s opasnim igračima
(zapravo sad vidim da ovo nije area control, nego area enclosure, ali mi je igra baš fora)
Rokoko - ako te ne smeta šivanje haljina i odjela igra je odlična, ima i deck building ali je odlično sve uklopljeno
Yspahan - isto jako zanimljiva mala kraća igra s elementom area controle
(imaš linkove na imenima)
Mission Red Planet - zlobna igra gdje ako su igrači opasni može biti jako puno mrtvih
El Grande - odličan klasik, čisti area control
Eine Frage der Ähre - ako te ne smeta farmerska tema, igra je jako opasna ako se igra s opasnim igračima

Rokoko - ako te ne smeta šivanje haljina i odjela igra je odlična, ima i deck building ali je odlično sve uklopljeno
Yspahan - isto jako zanimljiva mala kraća igra s elementom area controle
(imaš linkove na imenima)
Zadnja izmjena: sadistiko, dana/u 31 lis 2016, 09:33, ukupno mijenjano 1 put.
- priroda15
- Reactions:
- Ima zahvala: 507 puta
- pohvaljen: 281 put
- Kontakt:
Puno hvala na brzim savjetima, proučit ću. Da, El Grande je odličan ali smo ga dosta igrali i sad tražimo alternativu.Nuuq je napisao/la:El grande. Tačka![]()
Live long and prosper.
Mislili smo probati Small World...
- Deni
- Reactions:
- Ima zahvala: 690 puta
- pohvaljen: 1092 puta
- Kontakt:
Ja bih dao prednost small worldu nad el grandeom iz razloga sto small world ima razlicite velicine mapa, ovisno o broju igraca te savrseno funkcionira u svim kombinacijama, dok je El Grande najbolji u max broj igraca. Po meni.
Usput, kad postoji tema, moze preporuka area control + resource mgmt, po mogucnosti i fight? Igrao sam Scythe, to mi je skoro ono sto trazim, ali ocekivah vise interakcije izmedju igraca. Terra Mystica takodjer odigrana, to mi je vec bolje pa mozda nesto na tom tragu, ali s minijaturama?
Usput, kad postoji tema, moze preporuka area control + resource mgmt, po mogucnosti i fight? Igrao sam Scythe, to mi je skoro ono sto trazim, ali ocekivah vise interakcije izmedju igraca. Terra Mystica takodjer odigrana, to mi je vec bolje pa mozda nesto na tom tragu, ali s minijaturama?

- fpol
- Reactions:
- Ima zahvala: 247 puta
- pohvaljen: 190 puta
- Kontakt:
small world mi se cini nekako light prema el grande, ali nisam igrao el grande pa mozda grijesim.
Mozda bi ti se svidio blood rage.
Mozda bi ti se svidio blood rage.
- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Re:
Blood Rage? Ima kontrole, borbe medju igracima, draft iprekrasne minijature.Deni je napisao/la:Ja bih dao prednost small worldu nad el grandeom iz razloga sto small world ima razlicite velicine mapa, ovisno o broju igraca te savrseno funkcionira u svim kombinacijama, dok je El Grande najbolji u max broj igraca. Po meni.
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Ako ćeš Blood rage, probaj Sons of Anarchy: Man of mayhem. Ima tu svega, između ostalog i area control, combat, worker placement, bidding...
Meni je SoA bolja igra, a vidim ima i na BGG sličnih mišljenja.
Iskreno, mislim da je SoA most underrated game svih vremena. Čista desetka. Bez obzira voliš li seriju ili ne.
Live long and prosper.
Meni je SoA bolja igra, a vidim ima i na BGG sličnih mišljenja.
Iskreno, mislim da je SoA most underrated game svih vremena. Čista desetka. Bez obzira voliš li seriju ili ne.
Live long and prosper.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 0
- Kontakt: