Noghri je napisao/la:Ponukan opisima igranja od Mislava i Slavice (i prijatelja) isao sam detaljnije prouciti ovu igru i skroz sam se navukao. Posto je igra trenutno out of print, a nitko je s foruma ne zeli prodati (sramite se) i stoga je ne mogu sam procijeniti bilo bi super ako bi netko tko je imao mogao napisati kratak osvrt / recenziju/ dojmove cisto da pasem oci na necemu dok ne dode ponovno
Hvala!
Prijatelj ju je nabavio s Essena i odigrali smo je nekad u prosincu. I onda još 10ak puta nakon toga.

Dovoljno?
Na prvu ruku, igra je solitaire jer svatko slaže svoje i nema pretjerano velike interakcije, ali zapravo nije skroz tako. Postoji doza nadmudrivanja. Npr. kod dizanja temperature, nekad želiš pričekat da protivnik digne jednom ili dvaput pa da ti digneš još dvaput kako bi dobio određeni bonus. Ali i protivnik ima isti plan i onda je otezanje s jednom akcijom po krugu pa ko će prije popustit. Naravno, tu je i nadmetanje za
Milestones i
Awards... Svejedno, u igri se toliko zadubim da mi skoro nije ni bitno pobijedit, koliko izgradit brzo dobar engine i pospuštat sve što sam zamislio. Skoro.
Rezultat je vrlo često bio gust, od prvog do zadnjeg znalo je bit možda 10ak bodova razlike, pobjede su se odnosile i za 1-2 boda.
Jedna od prednosti igre je što se povećanjem broja igrača ne produžuje znatno. Naime, igra se dok se sva tri globalna parametra ne dovedu do maksimuma pa ako ima više igrača, to znači da će igra trajat manje krugova (jer svi doprinose podizanju parametara). Naravno, pojedini krug će trajati duže i s više downtime-a, ali to i nije toliko strašno s obzirom da se igraju po jedna ili dvije akcije naizmjenično.
Odigrao sam i 3-4 solo partije i osim prve, pobjeđivao (uvijek u zadnjem krugu, odlično je baždarena

). Jedino još nismo probali dodatne karte (koje oduže trajanje), ali i to ćemo uskoro.
Uglavnom, super je igra.