Migracija FORUMA
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Migracija FORUMA
Kako je novi forum gotov, planiram sutra 14.2.2017. u jutarnjim satima - od nekih 7:00 do max. 9:00 (i prije ako nešto ne pođe po zlu) izvršiti kompletnu migraciju foruma.
Za to vrijeme forum neće raditi, a na novi forum biti će prebačeni svi forumi, teme i poruke, zahvale i oglašivački rejtinzi. Svi korisnički podaci će ostati nepromijenjeni.
Svima će biti dodijeljena nova tema koja je u skladu s temom web stranica, a osim nje na izbor će biti i Prosilver SE.
(ako vas zanima izgled novog foruma, kliknite ovdje)
Osim ovoga, planiram izbrisati sve korisnike koji su neaktivni više od dvije godine i imaju manje od 10 postova iz čisto sigurnosnih razloga.
Eto, ako imate kakvih pitanja - sada je trenutak.
Za to vrijeme forum neće raditi, a na novi forum biti će prebačeni svi forumi, teme i poruke, zahvale i oglašivački rejtinzi. Svi korisnički podaci će ostati nepromijenjeni.
Svima će biti dodijeljena nova tema koja je u skladu s temom web stranica, a osim nje na izbor će biti i Prosilver SE.
(ako vas zanima izgled novog foruma, kliknite ovdje)
Osim ovoga, planiram izbrisati sve korisnike koji su neaktivni više od dvije godine i imaju manje od 10 postova iz čisto sigurnosnih razloga.
Eto, ako imate kakvih pitanja - sada je trenutak.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Re: Migracija FORUMA
Eto, forum je uspješno nadograđen. Vjerujem da je svima po defaultu podešen službeni stil foruma. Ako nekim čudom nije,. onda treba otići na svoj profil, kliknuti u postavke i podesiti Igranje Official (ili Prosilver SE) temu.
Isprobah i Tapatalk i radi bez greške
Od bitnih novosti je link na tinypic kojim lakše ubacujete fotke u postove, u oglasniku se reputacije (ugled oglašivača) daje klikom na reputaciju prvog posta, a prvi post u oglasniku se prikazuje na svakoj strani određenog oglasa. Tu su sada i "kolapsibilne" kategorije, pa ako ne pratite neku grupu podforuma, možete je "zarolati".
Ako nešto ipak ne štima - javite.
Želim vam ugodno druženje na novom (obnovljenom) forumu.
Isprobah i Tapatalk i radi bez greške
Od bitnih novosti je link na tinypic kojim lakše ubacujete fotke u postove, u oglasniku se reputacije (ugled oglašivača) daje klikom na reputaciju prvog posta, a prvi post u oglasniku se prikazuje na svakoj strani određenog oglasa. Tu su sada i "kolapsibilne" kategorije, pa ako ne pratite neku grupu podforuma, možete je "zarolati".
Ako nešto ipak ne štima - javite.
Želim vam ugodno druženje na novom (obnovljenom) forumu.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
čini se da je sve dobro prošlo 
Čak sam mogao čitati stare postove dok je migracija bila još u tijeku.
I jako mi se sviđa ova opcija brzog odgovora da odmah možeš pisati.

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
Hmm, kako radi taj tinypic. probao sam kliknuti na njega i u brzom i naprednom odgovoru i ništa se ne dogodi osim što kao malo "blicne" box za unos teksta. Ne znam ni što bi trebao raditi
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Jest, sve je prošlo kako sam planirao. Baza nam je bila malo skršena, pa sam je morao pažljivo pročistiti da ne nestanu stare zahvale i reputacije oglašivača.sadistiko je napisao/la: 14 vel 2017, 08:10 čini se da je sve dobro prošlo
Za one koji ne vole Tapatalk, teme su responzivne, pa ih je lakše čitati i na pametnofonima/tabletima.
Što se tiče brzog odgovora, pa on je postajao i na starom forumu?!
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Da, više ne radi ni meni. Ni na testnom forumu gdje je uredno radio niti ovdje.sadistiko je napisao/la: 14 vel 2017, 08:12 Hmm, kako radi taj tinypic. probao sam kliknuti na njega i u brzom i naprednom odgovoru i ništa se ne dogodi osim što kao malo "blicne" box za unos teksta. Ne znam ni što bi trebao raditi
Istražim...
EDIT: Tinypic-ova skripta se učitava s nesigurnog izvora, a od ove godine browseri to više ne podržavaju bez posebnog odobrenja samog korisnika.
Pokušati ću tu skriptu prebaciti na naš server, pa neka se s njega skida i izvršava...
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ništa od TinyPica za sada. Plugin ima sigurnosnih problema na njihovoj stranici.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Stavio sam drugi plugin za Postimage koji radi možda i bolje.grof je napisao/la: 14 vel 2017, 08:59 Ništa od TinyPica za sada. Plugin ima sigurnosnih problema na njihovoj stranici.
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Kad kliknem "označi forume pročitanima" forumi s nepročitanim postovima ostanu crveni dok ne refresham. iphone safari
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Da, ne refresha stranicu automatski jer pukne onaj javascript prozor kao informaciju, no kod refresha foruma, sve označi uredno.Gordan je napisao/la: 14 vel 2017, 09:52 Kad kliknem "označi forume pročitanima" forumi s nepročitanim postovima ostanu crveni dok ne refresham. iphone safari
Budem malo pogledao da li se to negdje može podesiti.
EDIT: greška u javascriptu, moram to preprogramirati da prihvaća našu temu. Budem čim ulovim vremena.