- da se ponovo oživi tema Što je pošto prodano? (viewtopic.php?f=17&t=2465). Zamolite oglašivače/prodavače da istaknu za koliko su prodali nakraju igru. Moderator podforuma može voditi računa o pregledavanju tema ili uvedite pravilo da se zamoljuju oglašivači/prodavači da javi na PM tom i tom moderatoru pošto su prodali, ako bi htjeli ostati anonimni
- da se napravi uvodna tema u Malim oglasima kamo bi se dale generalne smjernice. Npr. koje trgovine gledati za cijene. Znamo da ima hrpa trgovina ali se uvijek vrtimo oko Philiberta, Zupija i ,sada manje, 365games. Naglasite grupne narudžbe preko Philiberta. Naglasite koje hrvatske trgovine treba gledati. Naglasite ako netko nije siguran da li igra iz oglasa stvarno toliko vrijedi, da može pitati tu i tu osobu. Ili još bolje otvorite dedicirani topic kamo će se raspravljati o cijenama. Znam da sve te informacije postoje na drugim podforumima, ali bi bilo zgodno radi preglednosti imati na jednom mjestu, na tom podforumu.
- razmislite da li bi podforum trebao biti dostupan za čitanje neregistriranim korisnicima
- najbolja stvar bi bila, ali je to u domeni pustih želja, kada bi se našao netko informatički podkovan i napravio web stranicu koja bi uspoređivala cijene na više relevatnih stranica. Znam da je to tehnički gotovo neizvedivo i da su to stvarno želje, ali sam morao nabaciti to kao udicu ako se netko hoće zakačiti