Valsim - Najave tekstova
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Radi lakšeg snalaženja otvorite temu sa svojim nickom u naslovu, te u njoj pišite koje igre imate u planu obrađivati.
Prije odluke o izboru igara, pogledajte u teme ostalih autora kako se ne bi duplicirali radovi.
Radi lakšeg snalaženja otvorite temu sa svojim nickom u naslovu, te u njoj pišite koje igre imate u planu obrađivati.
Prije odluke o izboru igara, pogledajte u teme ostalih autora kako se ne bi duplicirali radovi.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
Valsim - Najave tekstova
Kada me već kolega @kockica pretekao, onda mi ostaje barem mala zadovoljština da se uhvatim u koštac s recenzijom digitalne verzije Through The Agesa, kao i usporedbom s boardgame verzijom. Nemojte me samo držati za rokove
.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Valsim
- Reactions:
- Kontakt:
Re: Valsim - Najave tekstova
https://igranje.hr/osvrti/zaigrali-smo- ... vilization
Recenzija je vani
.
Što je najbolje napisao sam još pred dva tjedna, no bio sam toliko zaokupljen drugim poslovima sa strane da sam skroz zaboravio.
Recenzija je vani

Što je najbolje napisao sam još pred dva tjedna, no bio sam toliko zaokupljen drugim poslovima sa strane da sam skroz zaboravio.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Valsim
- Reactions:
- Kontakt:
Re: Valsim - Najave tekstova
Heh, znam. U trenutku pisanja je bio na 2. , baš se svugdje bilo reklamiralo s izlaskom aplikacije. A i ta lista dosta divlja u zadnje vrijeme.