Prosirenje za Viticulture (Visit from the Rhine Valley?)
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Prosirenje za Viticulture (Visit from the Rhine Valley?)
Bas pogledao u newsletteru od stonemaier games, stize nova ekspanzija, navodno alternativni set visitor kartica.
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1238 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Re: Prosirenje za Viticulture (Visit from the Rhine Valley?)
Frend koji ima sve za Viticulture EE ce sigurno ovo nabaviti 
Unaprijed djeluje kao must buy, Moor Visitorsi su bili zanimljivi.

Unaprijed djeluje kao must buy, Moor Visitorsi su bili zanimljivi.
-
- Reactions:
- Kontakt:
O da, i ja kupujem na nevidjeno 
Autor ovog prosirenja dizajnirao je i prosirenje za fields of arle, tea & trade, ako to ikome ista znaci ( meni ne).

Autor ovog prosirenja dizajnirao je i prosirenje za fields of arle, tea & trade, ako to ikome ista znaci ( meni ne).
-
- Reactions:
- Kontakt:
Evo, imamo i konačni izgled i otprilike cijenu:
https://stonemaiergames.com/games/vitic ... ne-valley/
Znači nekih cca 5 dolara skuplje od mini ekspanzije Moor Visitors, atrebalo bi biti dostupno u lipnju.
Isto donosi 80 kartica posjetitelja, pola za ljetne, pola za zimske, ali ne miješaju se sa karticama iz bazne igre i drugih proširenja pa zato imaju različitu pozadinu. Navodno su više usmjereni za izradu vina..
Priznajem, nije me oduševilo. Svidjelo mi se što se dosad sve moglo ukomponirati zajedno, a sad bi trebalo birati s kojim ćemo visitor karticama počinjati igru. Ali kupujem ipak.
https://stonemaiergames.com/games/vitic ... ne-valley/
Znači nekih cca 5 dolara skuplje od mini ekspanzije Moor Visitors, atrebalo bi biti dostupno u lipnju.
Isto donosi 80 kartica posjetitelja, pola za ljetne, pola za zimske, ali ne miješaju se sa karticama iz bazne igre i drugih proširenja pa zato imaju različitu pozadinu. Navodno su više usmjereni za izradu vina..
Priznajem, nije me oduševilo. Svidjelo mi se što se dosad sve moglo ukomponirati zajedno, a sad bi trebalo birati s kojim ćemo visitor karticama počinjati igru. Ali kupujem ipak.