Prodajem nekoliko naslova, sve u perfektnom stanju, kao novo, Vi koji ste vec od mene kupovali znate kako to izgleda

Prodajem sve u €, a uplatiti mi mozete ili preko paypala ili na racun kolege iz Zgja. Ja igrem saljem Tiskom iz Varazdina (20min od granice).
2.) BlueMax
Rijetka igra za vise igraca, light simulacija aviacije prvog svetskog rata. Dedukcijski war game. Radi se o redizajnu iz 2016 godine! Stanje kao novo!
Cijena: 59€
3.) Conflit of Heroes 2nd editin
+ Tanks of Eastern
+ Wreck and Destuction
+ Solo campaign expansion
Core igra, sve karte su sleevovane. Dodate nikada koriscene ekspanzije. Takodje samo otvoren solo campaign sa jedinatvenim inovativnim nacinom za jednog igraca.
Cijena: 100€
4.) Fire in the Lake
Gmt teskas, kojeg imam u kolekciji u dva primerka. Taj koji se prodaje, je samo sortiran u kutijice. Stanje kao novo!
Cijena: 55€
5.) Mage Knight
+ Lost legion
+ Krang expansion
Igra koja vec dvije godine nije nasla mesto na ploci za igranje. Odigrano oko 5 partija. Svi counteri u kutijicama, sve karte u deck boxovima, sleevano.
Cijen: 90€
6.) Triumph of Chaos
Svi war-gameri znaju o kakvom se reritetu radi. Najkompleksniji od svih card-driven igara. Ruska revolucija u punom sijaju! Komponente prekrasne. Igra koja trazi vrijeme i paznju, ali vraca nikad boljim gameplayom. Prodajem, jer uprkos kilometrazi mojeg wargaminga sam idalje zelen za ovakvu masinu!
Cijena:65€
7.) Wir Sind das Volk (Prodano)
Jednom odigrana ali na tom polju je pregazila konkurencija u toj kategoriji

Cijena: ponudi- po dogovoru
8.) Starwars: Rebellion
Nikad igrana, sve karte u sleevovima, svi counterji u kutijama! Netreba nista o igri govoriti, svi znate o cemu se radi.
Cijena: 75€
Ljudi, samo da napomenem molim vas bez zamjena, jer cistim police a nista bash nista me ne interesira

Pozzz legende!