Spirit Island
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 223 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Spirit Island
Malo sam googlao 2 player cooperative igre i ovo cudo mi je iskocilo. Vidim da ima dobre ocjene i svida mi se na prvi pogled, ali htio bih cuti neke izravne dojmove ekipa koja ju je igrala.
Posto sam vidio da nekoliko ljudi tu na forumu posjeduje istu bio bih im jako puno mnogo zahvalan ako bi napisali kratke osvrte, posebice za 2 player i 1 player.
Tenksju!
Posto sam vidio da nekoliko ljudi tu na forumu posjeduje istu bio bih im jako puno mnogo zahvalan ako bi napisali kratke osvrte, posebice za 2 player i 1 player.
Tenksju!
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3853 puta
- Kontakt:
- roverandom
- Reactions:
- Ima zahvala: 152 puta
- pohvaljen: 195 puta
- Kontakt:
Re: Spirit Island
Ja sam igrao nekoliko puta sam, par puta u 3, ali najviše u 2 igrača. Najbolje mi je vjerojatno u 2 (ili u 3 ako svi znaju i žele igrat)
Inače ne volim coop ovakvog tipa gdje su sve informacije javne zbog moguće pojave alpha igrača (onaj koji zna igru najbolje pa govori ostalima što bi trebali radit), ali u ovoj igri jednostavno ima previše toga za pazit i pratit, pa svi moraju bit jednako skoncentrirani i aktivni, tako da je ovo zasad jedini taj klasični coop koji mi se sviđa.
Igra je asimetrija na stotu, od postavljanja otoka, izbora spirita, izbora moći do različitih protivnika (velika mogućnost modifikacije težine igre) i scenarija tako da je reigrivost ogromna. (i onda još kad ekspanziju nabaviš koja je super...)
Sama igra se svodi na pokušaje što boljih comboa karata moći i jako dobrom planiranju.
Igra može patiti od analysis paralysis kada pokušavaš naći najbolji mogući combo.
inače, jedan član foruma bi uskoro trebao napraviti pravu recenziju, pa to pročitaj kad izađe.
Inače ne volim coop ovakvog tipa gdje su sve informacije javne zbog moguće pojave alpha igrača (onaj koji zna igru najbolje pa govori ostalima što bi trebali radit), ali u ovoj igri jednostavno ima previše toga za pazit i pratit, pa svi moraju bit jednako skoncentrirani i aktivni, tako da je ovo zasad jedini taj klasični coop koji mi se sviđa.
Igra je asimetrija na stotu, od postavljanja otoka, izbora spirita, izbora moći do različitih protivnika (velika mogućnost modifikacije težine igre) i scenarija tako da je reigrivost ogromna. (i onda još kad ekspanziju nabaviš koja je super...)
Sama igra se svodi na pokušaje što boljih comboa karata moći i jako dobrom planiranju.
Igra može patiti od analysis paralysis kada pokušavaš naći najbolji mogući combo.
inače, jedan član foruma bi uskoro trebao napraviti pravu recenziju, pa to pročitaj kad izađe.
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 223 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Impulzivan kakav jesam, narucio sam ovo cudo, a stize i War Chest pa cemo vidjeti kako ce mi se dopasti.
Radujem se recenziji!
Radujem se recenziji!
- roverandom
- Reactions:
- Ima zahvala: 152 puta
- pohvaljen: 195 puta
- Kontakt:
E to je ta recenzijafrle je napisao/la: 10 vel 2019, 21:35 Evo recenzije
https://www.hcl.hr/table-top-gaming/spi ... CDqJ3SHNcA

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 220 puta
- pohvaljen: 88 puta
Meni je izrazito zanimljiva rečenica pri kraju recenzije da se ta igra može nabaviti za 350-400 kn.
Ako netko zna gdje i kako, molim neka javi
Ako netko zna gdje i kako, molim neka javi

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Da, baš gledam.Lourdin je napisao/la: 11 vel 2019, 10:24 Meni je izrazito zanimljiva rečenica pri kraju recenzije da se ta igra može nabaviti za 350-400 kn.
Ako netko zna gdje i kako, molim neka javi![]()
Najbliže tom iznosu je danski web-shop
https://www.vengefulgames.dk/shop/84-sp ... land---en/
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw