Second Hand Board Game Market 24.3
- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Second Hand Board Game Market 24.3
Imate neke stare igre koje više ne igrate ili ste ih izigrali do iznemoglosti?
Pridružite nam se u Igraonici Carte Magice u nedjelju 24.3 od 11-15 i dodjite prodati/zamijeniti svoje igre ili kupiti si nove rabljene igre koje traze novu policu, ali i ljude za igranje.
Više informacija na eventu: https://www.facebook.com/events/1130627 ... 71/?ti=icl
Pridružite nam se u Igraonici Carte Magice u nedjelju 24.3 od 11-15 i dodjite prodati/zamijeniti svoje igre ili kupiti si nove rabljene igre koje traze novu policu, ali i ljude za igranje.
Više informacija na eventu: https://www.facebook.com/events/1130627 ... 71/?ti=icl
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Re: Second Hand Board Game Market 24.3
Eto prilike za ekipu koja mjesecaima vrti iste oglase tu u oglasniku. 

- frle
- Reactions:
- Kontakt:
Podsjetnik za održavanje ovog eventa u Carti Magici, neki su stavili popis igara što će uzeti sa sobom za prodaju pa bacite oko i dodjite.
I ono što me malo zanima, zašto udruga nije podjelila ovaj event?
I ono što me malo zanima, zašto udruga nije podjelila ovaj event?

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 44 puta
- pohvaljen: 159 puta
- Kontakt:
Sto pricas ti?frle je napisao/la: 22 ožu 2019, 11:49 Podsjetnik za održavanje ovog eventa u Carti Magici, neki su stavili popis igara što će uzeti sa sobom za prodaju pa bacite oko i dodjite.
I ono što me malo zanima, zašto udruga nije podjelila ovaj event?![]()
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Iskreno, skroz smo smetnuli s uma. Nema nikakvog drugog razloga iza toga tako da ćemo ga danas tijekom dana podijeliti kad ulovim vremena. Ionako je najefikasnije kad se najavi par dana ranije.
Stari moj već sam toliko puta vidio repost objave tog događaja u prošlih mjesec dana da mi već polako ide na uho.frle je napisao/la: 22 ožu 2019, 11:49 Podsjetnik za održavanje ovog eventa u Carti Magici, neki su stavili popis igara što će uzeti sa sobom za prodaju pa bacite oko i dodjite.
I ono što me malo zanima, zašto udruga nije podjelila ovaj event?![]()
A ti ovdje veličina prozivaš zašto se nešto nije sharealo. Koliko pratim Udruga nastoji zbilja maksimalno popratiti sve događaje, događanja i zbivanja. I sada jedanput kada se nešto propusti, nađe se odmah netko tko svoju energiju troši u praćenje drugih i kmečanje. Buuu on you sir, buuu

A koliko sam popratio, nije bogme niti itkod drugi od relevantnih Udruga za promicanje društvenih igara popratio shareom ovaj događaj. Možda da i svima njima uputiš svoju cijenjenu opasku

Ne zna ni sam što priča. Dosadno u životu.
Kao odvjetnik kolege @frle moliti će službenu ispriku zbog nanešenih duševnih boliShich je napisao/la: 22 ožu 2019, 12:58 Iskreno, skroz smo smetnuli s uma. Nema nikakvog drugog razloga iza toga tako da ćemo ga danas tijekom dana podijeliti kad ulovim vremena. Ionako je najefikasnije kad se najavi par dana ranije.

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 160 puta
- pohvaljen: 170 puta
That escalated quickly.
- frle
- Reactions:
- Kontakt:
Ok, hvala puno na odgovoruShich je napisao/la: 22 ožu 2019, 12:58 Iskreno, skroz smo smetnuli s uma. Nema nikakvog drugog razloga iza toga tako da ćemo ga danas tijekom dana podijeliti kad ulovim vremena. Ionako je najefikasnije kad se najavi par dana ranije.

- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Javi nam kako je prošlo da se mi s foruma koji ne dođemo možemo pripremiti za drugi put.