3. Kralja 2021. u Petrinji - IPAK NIŠTA :-(
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
3. Kralja 2021. u Petrinji - IPAK NIŠTA :-(
Evo, vijećalo se i razmišljalo, ali smo ipak odustali od organiziranja još jednog legendarnog i tradicionalnog 3. Kralja u Petrinji.
Situacija je takva da sam školu dobio na korištenje bez ikakvih problema, ali pošto je u pitanju javna ustanova morali bi tražiti sve sudionike kovid potvrde tako da smo odustali od svega. Ne želimo bit policajci, a još i druga stvar da većina naše ekipe iz Petrinje nema kovid potvrde. Tako da smo radi svega ovoga odustali za ovu godinu.
Dosta me ljudi pitalo, hoće li biti što i radi toga mi je najviše žao. Svima nam je više dosta ove korone i svih ovih sranja sa potvrdama, cjepljenjem i ostalim govnarijama, pa bi sigurno bilo fora se malo okupiti i zaigrati nešto preko cijele noći. Čak i Dam Dam ima dosta slobodnih soba za najam ove godine, ali tako je kako je.
Ne bih sad htio cijedit mast, ali evo, zanima me čisto radi mene, pa vas molim da iskomentirate ispod bi li došli da smo organizirali party i imate li ili nemate kovid potvrdu.
Situacija je takva da sam školu dobio na korištenje bez ikakvih problema, ali pošto je u pitanju javna ustanova morali bi tražiti sve sudionike kovid potvrde tako da smo odustali od svega. Ne želimo bit policajci, a još i druga stvar da većina naše ekipe iz Petrinje nema kovid potvrde. Tako da smo radi svega ovoga odustali za ovu godinu.
Dosta me ljudi pitalo, hoće li biti što i radi toga mi je najviše žao. Svima nam je više dosta ove korone i svih ovih sranja sa potvrdama, cjepljenjem i ostalim govnarijama, pa bi sigurno bilo fora se malo okupiti i zaigrati nešto preko cijele noći. Čak i Dam Dam ima dosta slobodnih soba za najam ove godine, ali tako je kako je.
Ne bih sad htio cijedit mast, ali evo, zanima me čisto radi mene, pa vas molim da iskomentirate ispod bi li došli da smo organizirali party i imate li ili nemate kovid potvrdu.
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
Re: 3. Kralja 2021. u Petrinji - IPAK NIŠTA :-(
Došao bih s potvrdom kao što igram igre. Bez razmišljanja.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 162 puta
- Kontakt:
Mislim da vecina starije ekipe ima potvrdu
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
- realuka
- Reactions:
- Ima zahvala: 993 puta
- pohvaljen: 1011 puta
- Kontakt:
- frastarc
- Reactions:
- Ima zahvala: 474 puta
- pohvaljen: 586 puta
- Kontakt:
da. S jednim od navedfenog možeš dobiti potvrdu.
Meni je zanimljiva ideja, pratim kako će se razvijati

- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
- dendarii42
- Reactions:
- Kontakt:
Papir koji dobiješ da potvrdi da si cijepljen ili prebolio ili negativan
Divno cjelonoćno događanje igranja igara u sadistikovoj školi.
Kao boardgame night, samo s puno više rakije
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Da??? Ja sam mislio da je to noć ispijanja rakijetina dok se moze stajati na nogama, a budu tu i neke igre.dendarii42 je napisao/la: 28 pro 2021, 11:58Papir koji dobiješ da potvrdi da si cijepljen ili prebolio ili negativan
- dendarii42
- Reactions:
- Kontakt:
A gle, svatko dođe sa svojim prioritetima.Nuuq je napisao/la: 28 pro 2021, 12:08Da??? Ja sam mislio da je to noć ispijanja rakijetina dok se moze stajati na nogama, a budu tu i neke igre.dendarii42 je napisao/la: 28 pro 2021, 11:58Papir koji dobiješ da potvrdi da si cijepljen ili prebolio ili negativan
- Ovi su korisnici zahvalili autoru dendarii42 za post:
- Nuuq