Igranje s bebom

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1189 puta
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Igranje s bebom

Post Postao/la mado »

Pitanje nije koje igre možete igrati zajedno s malom bebom (do dobi 1-2 god) osim epskih igara višesatnog uspavljivanja ili insta diaper placementa, nego koje igre za 2 igrača dolaze u obzir za mladi bračni kad imate malu bebu koja troši 99% vremena i energije?
Da čujemo savjete i iskustva sadašnjih i budućih vlasnika male djece.
Ili se ovaj hobi pauzira na nekoliko godina zajedno sa svim drugim aktivnostima, gledanje filmova, serija, čitanje knjiga, redovito bavljenje sportom ili planinarenje.. Barem dok dijete ne postane donekle samostalno, znači do završetka srednje škole :mrgreen:
Ovi su korisnici zahvalili autoru mado za post:
dendarii42
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2393 puta
 pohvaljen: 2599 puta
Kontakt:

Re: Igranje s bebom

Post Postao/la Valsim »

Očekuješ bebu? szbunjen

slika
slika
Kao što vidiš nama se život nastavlja najnormalnijim tokom 8-) .
Ovi su korisnici zahvalili autoru Valsim za post (ukupno 4):
dendarii42Bojan1983Teehee(R)kockica
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
mado
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Jedno igranje u 3 mjeseca ne bih baš nazvao normalnim tokom
:kava
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Možeš igrati svaki dan, sa bebama je najlakse jer samo jedu, pune pelenu i spavaju.
Mimi
Reactions:
Ima zahvala: 1 put
 pohvaljen: 42 puta

Post Postao/la Mimi »

Recimo mi s nasim mišićem u 7 tjedana sto se rodio tek prosli tjedan odigrali nešto, alhambru i 7 wonders duel...sad mislim da je bila već ovdje na forumu rasprava o roditeljima s djecom i igranjem koja je otisla u krivom smjeru i zavrsila na ne/odgoju djece, pa da mos igrati svaki dan...nemozes, al bolje ovo lockat jer bude otislo opet sve u krivom smjeru
Ovi su korisnici zahvalili autoru Mimi za post:
kockica
mado
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Bila je ova tema "Igranje s djecom u igraonicama" koja je završila vatreno:
viewtopic.php?t=3165&start=20

Mene više zanima igranje doma vas iskusnih. Od više roditelja s malom djecom sam čuo da čitaju 1 knjigu po pola godine, a gledanje filma se pretvori u serijal od od po 15tak minuta dnevno. Pa me zanima kolko se ima vremena i volje za igranje koje traži najveći intelektualni napor od svih hobija.
Mimi
Reactions:
Ima zahvala: 1 put
 pohvaljen: 42 puta

Post Postao/la Mimi »

mado je napisao/la: 18 stu 2022, 18:44 Bila je ova tema "Igranje s djecom u igraonicama" koja je završila vatreno:

Mene više zanima igranje doma vas iskusnih. Od više roditelja s malom djecom sam čuo da čitaju 1 knjigu po pola godine, a gledanje filma se pretvori u serijal od od po 15tak minuta dnevno. Pa me zanima kolko se ima vremena i volje za igranje koje traži najveći intelektualni napor od svih hobija.
Ovo je nest iz 2014, imo si prije par mjeseci istu ovu temu koju otvaras, postovi pobrisani kak je "otrovno" tamo bilo :(
Butch
Reactions:
Ima zahvala: 44 puta
 pohvaljen: 159 puta
Kontakt:

Post Postao/la Butch »

Ne moramo ponavljati isti thread.

Hvala Slavice na postu, sad bih cak i mogao imati dijete. :)
DarkDefender
Reactions:
Ima zahvala: 309 puta
 pohvaljen: 527 puta

Post Postao/la DarkDefender »

mado je napisao/la: 18 stu 2022, 18:44 Bila je ova tema "Igranje s djecom u igraonicama" koja je završila vatreno:
Haha, koji tip. :D Vidim dam sam malo zakasnio sa svojim doklaskom na forum, ja mislio da ovdje samo ruze cvatu. :)
DarkDefender
Reactions:
Ima zahvala: 309 puta
 pohvaljen: 527 puta

Post Postao/la DarkDefender »

Inace, fascinantno mi je to kako u svakoj udruzi postoje ljudi koji neprestano kritiziraju ljude koji nesto rade u toj udruzi. Da rade ne znam kako los posao, rade ga u svoje slobodno vrijeme i uvijek se mozes potruditi napraviti nesto da bude bolje, a ne samo kritizirati.

Ali da se vratim na temu. Meni zena nije bila primarni game partner ni prije djece tako da se nama znatno smanjilo igranje nakon dolaska djece. Jedan od glavnih razloga je razliciti bioritam. Mi smo se nekako podijelili da sam ja po noci dezuran do 3-4, a onda se dize ujutro s djecom pa smo malo i spavali u razlicito vrijeme. Ali definitivno je lakse s malom djecom. Problem je kad krenu hodati i potezati sve sa stola i kad ih imas vise pa spavaju u razlicito vrijeme pa nemas bas vremena (ili volje) posloziti na brzinu igru na stol i odigrati partiju.
Ovi su korisnici zahvalili autoru DarkDefender za post (ukupno 2):
Satarashmado
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”