Dakle, evidentno je kako se Hrvati baš ne igraju društvene igre u dovoljnoj mjeri i kako tu sigurno postoji prostora za napredak.
CM ima želju, a Igranje.org ima misiju da zagrije ljude koji se nikada nisu igrali ovakve igre, da se okušaju u ovakvoj vrsti zabave i druženja.
Također je evidentno da su se mladi, koji i jesu osnovna ciljna skupina (znam, znam, svi smo mi mladi

Nadalje je evidentno da se SVA ekipa koju smo mi na druženjima uvukli u igranje (osnovnoškolci, srednjoškolci i stariji. Da, i mame i tate

Stoga, definitivno smo uvjereni kako se može ljude privući društvenim igrama. Pitanje je naravno - Kako?
Navesti ću ono što smo mi kao portal pokušali i ono što smtramo da bi se moglo:
- Obratiti se obiteljskim portalima/forumima i tamo započinjati rasprave na tu temu. Ne direktno reklamirati trgovinu ili ovaj portal, jer tamošnji admini to ne dozvoljavaju, pa vas banaju. Nego više onako kurtoazno, pa na kraju kad ljudi pitaju: "A gdje?" onda navesti gdje.
- Informirati svoje prijatelje i uvesti ih u igranje, ali ne ih odmah ubiti u pojam teškim naslovima. Ima zaista mnoštvo odličnih i ne dosadnih Euro naslova koji su i te kako zabavni i igrivi u obiteljskim krugovima. Kasnije, tko hoće igrati jače i misaonije naslove - dapače!
- Svatko tko ima Facebook profil može poslati pozivnice svojim Prijateljima da posjete Igranje.org stranicu na Facebooku.
- Sa CM-om dogovoriti termine u igraonici, oglasiti te termine ako treba i nekim plaćenim oglasima po obiteljskim i drugim portalima i slično.(CM bitu sigurno uskočio, a internet oglašavanje i nije tako skupo), skupiti par dobrovoljaca koji će pokazati uz aktivno igranje znatiželjnika kako se igraju lijepi Euro naslovi.
- Mi, kao portal pokušavamo stvoriti kontakte i prema osnovnim školama.
Eto, ovo je početak, a voljeli bi čuti i vaša promišljanja, ma koliko ona možda zvučala grubo i teško. No, predlažem da budemo kreativni i pozitivini i da diskusija vodi i nečemu konkretnom.