moje ime je Jerko, dolazim iz Bjelovara. Imam 18 godina i skoro cijeli zivot su oko mene drustvene igre (monopoly, rizik, ne probudi tatu i druge "djecje" igre). Uvijek su me zanimale te neke malo "vece" i zahtjevnije igre no nazalost nisam imao s kime igati. Napokon unazad mjesec dana na Pandakonu sam upoznao par ljudi i vidio ovu udrugu, pa eto napokon!! Ovaj utorak (8.7 u igraonici "Carta Magica") po prvi puta sam bio na igranju i bilo je fenomenalno!! Malo sam ponovio znanja koja sam stekao na pandakonu i naucio 2 nove igre (nazalost Porto Rico nismo uspjeli zavrsiti posto sam morao ici na vlak, no Citadel je zanimljiv jako, zajedno sa Shadow Hunters-ima), usput se skompao s 3-4 ljudi i super

Ovim putem zebi bi razmijeniti mailove s Andrijom i Igorom cija prezimena ne znam, samo znam da su bili u utorak tamo haha.
Pokusavat cu sada dolaziti sto je cesce moguce na druzenja, posto sam iz Bjelovara malo ce biti zeznutije ali nema frke, nadam se da ce nam biti zabavno i da cu upoznat jos puno ljudi pa da mozda jednog dana nekakvu igraonicu otvorimo i tu malo blize.
Puno hvala,
lijep pozdrav svima!