Gejmerski doček Nove godine?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 1 put
Gejmerski doček Nove godine?
Planira li netko ovakvo nešto? Imali smo ekipu koja se prošlih godina sastajala u spomenutu svrhu pa me zanima ima li još netko tko doček upražnjava na ovakav način...
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: Gejmerski doček Nove godine?
Naravno, ovo je već druga godina. Klinci se igraju po sobama, a mi stariji za stolom cijelu noć.
Moram priznati da je provjereno dobar način provođenja vremena
Uzmemo ponešto novog i ponešto starog za igranje (+ kakav Jungle Speed, a ove godine imamo i Qwirkle za opuštanje mozga u kriznim trenucima )
Moram priznati da je provjereno dobar način provođenja vremena

Uzmemo ponešto novog i ponešto starog za igranje (+ kakav Jungle Speed, a ove godine imamo i Qwirkle za opuštanje mozga u kriznim trenucima )
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Pošto sam novi u svijetu igara, nije mi još kaj takvoga palo na pamet .. volio bih, iako moja djevojka nije baš pretjerana ljubiteljica društvenih igara, tako da bi to bilo malo teže izvesti.
Ali pokušat ću danas: idemo na doček kod frendova koji imaju Pictionary i Draw out, a ja ću ponijeti Bohnanzu, Draw 6, Jungle Speed i Citadelse, pa ih možda uspijem nagovorit
Ali pokušat ću danas: idemo na doček kod frendova koji imaju Pictionary i Draw out, a ja ću ponijeti Bohnanzu, Draw 6, Jungle Speed i Citadelse, pa ih možda uspijem nagovorit

- Lutherus
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 14 puta
Svake godine imamo gejmerski doček. Već krajem 10 mjeseca počinju pripreme za novogodišnju kampanju a početkom 12 mjeseca se rolaju likovi. Ovo nam je tradicija već 7 godina sa time da zadnjih 4 godine uvijek imamo barem jednog novaka i svi se odlično zabave.
I`m not a nerd.I`m a level 15 half-elf necromancer.
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
I, kak je prošlo?buraz je napisao/la:Ali pokušat ću danas: idemo na doček kod frendova koji imaju Pictionary i Draw out, a ja ću ponijeti Bohnanzu, Draw 6, Jungle Speed i Citadelse, pa ih možda uspijem nagovorit

- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Igrali smo Pictionary jedno dva tri sata sa hrpom pauza tak da ga nisam baš doživio najboljeNazir je napisao/la:I, kak je prošlo?buraz je napisao/la:Ali pokušat ću danas: idemo na doček kod frendova koji imaju Pictionary i Draw out, a ja ću ponijeti Bohnanzu, Draw 6, Jungle Speed i Citadelse, pa ih možda uspijem nagovorit

Nakon nove sam ih uspio nagovoriti na Jungle Speed i to je bilo to. Jako im se svidio

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Mi smo počeli s Ideology-em, ali nam cure baš nisu bile preveć zainteresirane za tematiku, prešli na Qwirkle, pa Citadels i na kraju Jungle Speed. Bilo je prilično OK, al nama je i tako skor osvaki vikend nekakvo igranje. Eto, danas s klincem i dragom možda opalimo Pandemic.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw