Gejmerski doček Nove godine?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
Izitpajn
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 1 put

Gejmerski doček Nove godine?

Post Postao/la Izitpajn »

Planira li netko ovakvo nešto? Imali smo ekipu koja se prošlih godina sastajala u spomenutu svrhu pa me zanima ima li još netko tko doček upražnjava na ovakav način...
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Re: Gejmerski doček Nove godine?

Post Postao/la grof »

Naravno, ovo je već druga godina. Klinci se igraju po sobama, a mi stariji za stolom cijelu noć.
Moram priznati da je provjereno dobar način provođenja vremena :)

Uzmemo ponešto novog i ponešto starog za igranje (+ kakav Jungle Speed, a ove godine imamo i Qwirkle za opuštanje mozga u kriznim trenucima )
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Pošto sam novi u svijetu igara, nije mi još kaj takvoga palo na pamet .. volio bih, iako moja djevojka nije baš pretjerana ljubiteljica društvenih igara, tako da bi to bilo malo teže izvesti.
Ali pokušat ću danas: idemo na doček kod frendova koji imaju Pictionary i Draw out, a ja ću ponijeti Bohnanzu, Draw 6, Jungle Speed i Citadelse, pa ih možda uspijem nagovorit :D
slika
Lutherus
Reactions:
 pohvaljen: 14 puta

Post Postao/la Lutherus »

Svake godine imamo gejmerski doček. Već krajem 10 mjeseca počinju pripreme za novogodišnju kampanju a početkom 12 mjeseca se rolaju likovi. Ovo nam je tradicija već 7 godina sa time da zadnjih 4 godine uvijek imamo barem jednog novaka i svi se odlično zabave.
I`m not a nerd.I`m a level 15 half-elf necromancer.
Gordan
Reactions:
Ima zahvala: 356 puta
 pohvaljen: 713 puta
Kontakt:

Post Postao/la Gordan »

now, that's just sad :P
I reče Jahve Drakuli: "Nećeš, razbojniče!" (©WinkDickerson)
slika
Nazir
Reactions:
 pohvaljen: 0

Post Postao/la Nazir »

buraz je napisao/la:Ali pokušat ću danas: idemo na doček kod frendova koji imaju Pictionary i Draw out, a ja ću ponijeti Bohnanzu, Draw 6, Jungle Speed i Citadelse, pa ih možda uspijem nagovorit :D
I, kak je prošlo? :D
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Nazir je napisao/la:
buraz je napisao/la:Ali pokušat ću danas: idemo na doček kod frendova koji imaju Pictionary i Draw out, a ja ću ponijeti Bohnanzu, Draw 6, Jungle Speed i Citadelse, pa ih možda uspijem nagovorit :D
I, kak je prošlo? :D
Igrali smo Pictionary jedno dva tri sata sa hrpom pauza tak da ga nisam baš doživio najbolje :?
Nakon nove sam ih uspio nagovoriti na Jungle Speed i to je bilo to. Jako im se svidio :D
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Mi smo počeli s Ideology-em, ali nam cure baš nisu bile preveć zainteresirane za tematiku, prešli na Qwirkle, pa Citadels i na kraju Jungle Speed. Bilo je prilično OK, al nama je i tako skor osvaki vikend nekakvo igranje. Eto, danas s klincem i dragom možda opalimo Pandemic.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”