Euro games night u Prostoru
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 10 puta
- pohvaljen: 21 put
Re: Euro games night u Prostoru
Kakve su to euro igre? Cesto vidim taj termin al nisam jos skuzio o cemu se tocno radi.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 11 puta
- Kontakt:
Samo da pitam...kako je prosla partija Madeire? Jel ste uspjeli skuzit pravila...kako vam se cini?
- Ron_Swanson
- Reactions:
- Ima zahvala: 80 puta
- pohvaljen: 91 put
- Kontakt:
Nismo je igrali u subotu jer nas je bilo 5, al smo odigrali jednu partiju sljedeci dan u troje. Pravila pohvatana skroz, problema nije bilo nikakavih, partija je trajala 3 sata. Dojmovi su odlici, do te mjere da smo se nahrustili na kanban, gallerist i ostale heavy euroe. Moram priznat da sam ocekivao brain meltdown od svega sto sam procitao u vezi igre(tezini), al to mi je taman tezina za jedan euro u ovakve zimske dane.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 11 puta
- Kontakt:
Odlicno, ja sam je igrao jednom ali brzo se prisjetim pravila. The Gallerist me itekako zanima...ustvari bilo kakav teze stvari.
Pratim kad bude nesto slicno subotom pa navratim...imam trickerion, viticulture + tuscany i dominant species ako ce nekog zanimati
Pratim kad bude nesto slicno subotom pa navratim...imam trickerion, viticulture + tuscany i dominant species ako ce nekog zanimati

- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 309 puta
- pohvaljen: 527 puta
Ja sam ljubitelj euro igara, ali nemam nista vremena. Nadam se da ce se ovo nastaviti pa jednom mozda i doletim. 

- LapinCretin
- Reactions:
- Ima zahvala: 30 puta
- pohvaljen: 82 puta
bas mi je drago da se polako pocinju javljati evro entuzijasti
.
summa summarum, iako mozda odaziv na dosadasnje evro sub nije bio nesto uber, uvijek se mozemo dog kada tko moze doci do bogoviceve petkom/nedjeljom, i zaigrati nesto ozbiljnije

summa summarum, iako mozda odaziv na dosadasnje evro sub nije bio nesto uber, uvijek se mozemo dog kada tko moze doci do bogoviceve petkom/nedjeljom, i zaigrati nesto ozbiljnije
- Ovi su korisnici zahvalili autoru LapinCretin za post:
- Valsim
- Ron_Swanson
- Reactions:
- Ima zahvala: 80 puta
- pohvaljen: 91 put
- Kontakt:
podsjecam samo da danas nema euro igranja, da netko slucajno ne poljubi zatvorena vrata
Kada i kako nastavljamo vise nakon sutrasnjeg sastanka na kojem cemo dogovorit predstojece evente za sljedevih par mj.

Kada i kako nastavljamo vise nakon sutrasnjeg sastanka na kojem cemo dogovorit predstojece evente za sljedevih par mj.
- Studioworks
- Reactions:
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 210 puta
- Kontakt:
Zašto ne objavljujete izvještaje i fotke s evenata na Facebooku? To je isto dobar način promocije.
Mislis na stranici eventa ili fejsbuk pagea igranje?Studioworks je napisao/la:Zašto ne objavljujete izvještaje i fotke s evenata na Facebooku? To je isto dobar način promocije.