Spirit Island
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 224 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Re: Spirit Island
Ja sam narucio s gameslore.com za 500-tinjak.
@grof jesi vec narucivao od tih Danaca ili si samo naletio?
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Od tamo se jedino isplati grupno naručivati.Lourdin je napisao/la: 11 vel 2019, 10:35 No poštarina?
Oni su to napisali kao konačnu cijenu za HR korisnika..
Možda imaju neki skriveni izvor?![]()
Ne znam od kud im takva niska cijena. Možda @frle zna. On je s njima u kontaktu.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ne, još nisam, ali od nedavno znam za tu trgovinu. Poštarina im nije mala, pa pojedinačne narudžbe nemaju baš smisla.Noghri je napisao/la: 11 vel 2019, 10:36 Ja sam narucio s gameslore.com za 500-tinjak.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 224 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Malo offtopic, mi s posla narucujemo s gameslorea, na cca 350 funti narudzbe, postarina je 32 funte. Pa kad se to razdijeli nije strasno. Solo ne bih narucivao, nema sanse. Eventualno s uplay.it, tamo je 8€ bila postarina na Railroad Ink
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Ja bih prije rekao da je cijena tipfeler. Ili misleading informacija jer ako prosječan boardgejmer ne može naći igru po toj cijeni, glupo ju je uopće isticati kao standard, kad se zna da se cijena kreće po nekih 65-75 eura bez poštarine. Inače lijepa recenzija.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
I mene je zaintrigiralo nakon recenzije. S obzirom da se po pravilima embarga ograničavam na jednu novu igru godišnje, cijena mi i nije problem. Definitivno ulazi u izbor.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Vidiš, dobra fora: jedna ali vrijedna!kockica je napisao/la: 11 vel 2019, 11:41 I mene je zaintrigiralo nakon recenzije. S obzirom da se po pravilima embarga ograničavam na jednu novu igru godišnje, cijena mi i nije problem. Definitivno ulazi u izbor.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
A ako se ipak zezneš s tom jednom igrom?kockica je napisao/la: 11 vel 2019, 11:41 I mene je zaintrigiralo nakon recenzije. S obzirom da se po pravilima embarga ograničavam na jednu novu igru godišnje, cijena mi i nije problem. Definitivno ulazi u izbor.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
Igra je odlican thinki co-op, nisi fulao 
Svaki spirit je stvarno različit i daje drugaciji feel, cak su i dobro tematski...i možeš si difikulti pojacavat kako bolje kužiš igru. Ali stvarno zna biti brain burner i AP pružiti xD
Od base gejma imaš gameplaya i gameplaya

Svaki spirit je stvarno različit i daje drugaciji feel, cak su i dobro tematski...i možeš si difikulti pojacavat kako bolje kužiš igru. Ali stvarno zna biti brain burner i AP pružiti xD
Od base gejma imaš gameplaya i gameplaya

- Ovi su korisnici zahvalili autoru smurfORnot za post (ukupno 2):
- kockica • Noghri