Meni je pošiljka iz engleske došla koji dan kasnije isto nakon podosta vremena i isto prilično izubijana (igra je srećom bila dobro zaštićena).grof je napisao/la:Igra mi je danas stigla!. Sve je u najboljem redu, iako je pošiljka bila sva podrapana. Srećom, kutija je metalna
Međutim stigla mi još jedna pošiljka iz engleske u normalnom roku i normalnom stanju.
Sve u svemu, u zadnje vrijeme dosta kupujem na aukcijama na BGG-u:
Kao što sam već napisao, stigli su mi:
- Strasbourg - vrlo zgodan euro s inovativnom aukcijom, produktivnog autora Stefana Felda
- Ra - fantastična aukcijska igra starog majstora Reinera Knizie
- Yspahan - euro s kockicama koje se koriste prilično inovativno i malim drvenim devama
- Tichu - vrlo zanimljiva kartaška igra koju sam definitivno preplatio, a može se igrati i s običnim špilom od 52 karte
- Perudo (Liar's Dice) - Igra blefiranja i vjerojatnosti s gomilu kocaka. Ovo smo već i ranije igrali, ali sam je uzeo zbog kocaka, čaša za kocke i službenih pravila, a bila je jako jeftina.
- Small World: Tales and Legend i Leaders of the Small World - vrlo povoljno, pogotovo s obzirom da su leadersi OOP i mnogi kolekcionari ih žele nabaviti.
- Quarriors - Ultrazabavna i jednostavna igra. Dominion, samo s kocakama umjesto karata i većom interakcijom.